Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od Alex u Danas u 22:04:26 »
I da! Zašto nema nikakvih okupljanja repki kad je reprezentativna stanka? Vjerujem da je odgovor da se nema novaca. Sjecam se da je prije 20ak godina repka U20 igrala turnire svaki mjesec ( 4 turnira prije SP - tzv. turniri Četiri nacije) ,  a sada ništa.  Seniori su igrali EIHC. Šta to znači da je tada bilo novaca, a sada ne? Kako to?

1. Za okupljanje je potrebna dobra volja.
2. Za turnire trebaju novci
3. Bez broja 1 broj 2 nije problem.
2
Prvenstvo Hrvatske / Odg: Naši u Svijetu
« Zadnji post od bole u Danas u 20:56:26 »
Šta je s Puzicem? Vidim da nije u sastavu Havirova već nekoliko tekmi? Zna tko?
3
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od bole u Danas u 20:55:14 »
I da! Zašto nema nikakvih okupljanja repki kad je reprezentativna stanka? Vjerujem da je odgovor da se nema novaca. Sjecam se da je prije 20ak godina repka U20 igrala turnire svaki mjesec ( 4 turnira prije SP - tzv. turniri Četiri nacije) ,  a sada ništa.  Seniori su igrali EIHC. Šta to znači da je tada bilo novaca, a sada ne? Kako to?
4
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od bole u Danas u 20:49:22 »
Ja nisam u Zagrebu pa ne znam tko koliko trenira. Zar se nije prije 4-5 godina pisalo o velikom boomu hokeja u Zagrebu, da klinci masovno upisuju hokej i da nema mjesta za njih u školama hokeja? Opet kažem, nešto tu strašno ne valja. Prošle smo godine ispali iz D 2A ,a imali smo ekipu koja je igrala austrijsku U20 ligu. Znači, igrači su igrali puno utakmica sa vršnjacima iz Austrije/Slovenije/Mađarske i onda na SP gube od Nizozemske i Rumunjske, a od Litve čak 0:13. Jako smo se srozali u nižim kategorijama.
5
NHL i AHL / Odg: NHL
« Zadnji post od Devils u Danas u 19:52:36 »
Star si, Getzlaf!
https://twitter.com/NHLonNBCSports/status/953700217374699520

Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk

6
Slohokej; EBEL; i sl. / Odg: EBEL
« Zadnji post od Atrey u Danas u 19:12:37 »
Carrov kolega iz Utah Grizzliesa (Ryan Olsen) potpisao je za Znojmo.

http://hcorli.cz/clanek.asp?id=Utocnik-Ryan-Olsen-se-hlasi-ve-Znojme-6200

23 godine, a ima već 181 odigranu tekmu u AHL-u. Mogao bi biti dobar. Solidna statistika u ECHL-u...
7
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od Paul Muad'dib u Danas u 15:32:12 »
90% klinaca trenira samo 3 puta tjedno kasno navečer. Sustav školovanja ne prati mogućnost ozbiljnog bavljenja pojedinim sportovima kao što je npr, hokej. Hokej je momčadski sport i ako nemaš momčad na ledu zajedno niti Baltazar ne može iskemijati neku kemiju koja će povezati individualce u menjavu. Nadalje nisam nigdje niti u jednom klubu vidio sustavni program suhih treninga i fizičke pripreme sportaša. Bitno je odraditi na ledu s kadrom kojeg imaš ili kojeg krpaš na ovaj ili onaj način. Ne mislim pljuvati po EBELU ili KHL-u jer su isti omogučili svim klubovima više leda tijekom godine. Nije problem što MDV igra u profesionalnoj ligi već je problem što se klinci osipaju već u kadetima jer ne igraju ako nisu u selekciji gotovo ništa. Da li je realno da klubovi nastupaju samostalno - nije!  No što je savez napravio kao alternativu? Ne klubovi jer se oni ne mogu dogovoriti niti oko zajedničkih termina treninga preko praznika kada u pojedinim generacijama SVIH klubovoa ponekad nema niti 10 igrača na ledu. Dok savez ne riješi problem raspodjele leda i uvijete korištenja leda ovo je uspijeh i to ogroman! Netko je stavio plan i program turskog saveza. To je početak i kraj priče o hokeju u Hrvatskoj. Odvajam škole hokeja.... Hokej kao sport počinje s igrom na velikom ledu i mali sitni interesi na malom ledu postaju veliki problem jer nema velikih interesa na velikom ledu. Sport je trošak i tko to ne shvaća nikad niti neće! Trošak i ulaganje, Čestitke svim klincima pa i trenerima. Treneri rade bolje ili lošije u strukturi koja im je zadana. Istina, mogu odbiti ali najlakše je šefu reči ne... zar ne!

Imas par postova gore kaj je Drax napisao. To ti je problem.

Prije se moglo pricati o ledu, ali danas uz interplet i malo truda lako dođes do informacije tko i koliko ima treninga.
Odi na bilo koju stranicu slo kluba i klikni na urnik.
Dakle, mali Slovenci nisu bolji jer imaju bolju/jacu/atraktivniju satnicu, vec zato kaj je ta satnica ocigledno dobro odrađena.
Ne radi se o kvantiteti, vec kvaliteti...

Naravno da treba biti sto vise leda, sto vise suhih treninga, ali volju za igru, za kolektivnu igru ipak treba nesto drugo.
Kolektivnoj igri ih ne uci satnica, prilagođeni skolski sustav ili Baltazarova kemija vec samo i iskljucivo oni koji ih treniraju.

Izkarikirano to kod nas izgleda ovako: ako je klinac (kao mali) pokazao određenu bahatost i/ili agresivnost, a uz to nije imao dvije lijeve noge, mogao je raditi kaj hoce.
Isti cas je bio promoviran u centra uz bojni poklic Fire at will.
Oni koji su kuzili da na ledu osim njih ima i drugih igraca promovirani su u bekove.
Što su stariji, klinci koji ne spadaju u ovu bahato/agresivnu skupinu ili nemaju dovoljno jak zeludac za to pratiti, imaju sve manje volje i zivaca trpiti sranja oko sebe i zato je odljev u juniorskoj dobi takav (ta dob je ionako kriticna zbog puberteta).

U svakom slucaju, to je sredina u kojoj se ne gaji timska igra.
Koliko je to bilo sustavno i temeljito covjek bi zaključio da je klincima bilo zabranjeno dodati pak.

Nerealno je ocekivati od klinca koji doslovno nikad u zivotu nije bio pozvan na red zbog solo igre, koji radi apsolutno sve kaj hoce, da sa 16/17 godina primjeti i ostale igrace na ledu!?
Ionako ga prati krilatica da ne dodaje jer nema kome...

Spomenuo sam stranicu prije U18. Razvili mrak taktiku: na odeređenim napadacima je da donesu pobjedu, a na ostalima je da to prate (ne smetaju). bekovi su tu da budu krivi za primljene golove...
8
NHL i AHL / Odg: NHL
« Zadnji post od Devils u Danas u 14:20:20 »
Ne, to jedan fan iz južnog Jerseyja piše na dan tekme. Inače je cijeli jug Jerseyja Flyers teritorij, tak da ne znam kak čovjek tamo preživljava.
9
NHL i AHL / Odg: NHL
« Zadnji post od Demitra #38 u Danas u 14:00:55 »
Johansson je kralj.

Jel to uopće on, ili netko ima brutalnu inspiraciju...???
10
Prvenstvo Hrvatske / Odg: Naši u Svijetu
« Zadnji post od Dugi_Otok u Danas u 13:59:13 »
 Str: [1] 2 3 ... 10