Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Medveščak u EBEL-u / Odg: KHL Medveščak
« Zadnji post od Atrey u Danas u 18:34:09 »
Meni je zanimljivo da nije potpisan niti jedan igrač direktno iz ECHL-a ili AHL-a.
2
Medveščak u EBEL-u / Odg: KHL Medveščak
« Zadnji post od losos u Danas u 18:13:17 »
Jedna stvar mi fali u ovom prijelaznom roku.

Svake godine dok smo bili u Ebelu pa i zadnje je bilo neko nazovi perverzno pojacanje.

Koliko god u vecini slucajeva to bilo promasaj ocekivao sam cijelo vrijeme jos jednog ili dva takva igraca a cini mi se nista.

3
Medveščak u EBEL-u / Odg: KHL Medveščak
« Zadnji post od Demitra #38 u Danas u 13:45:34 »
Zanimljivo je i što je Corbeil naslijedio Fernstroma godinu nakon što je Šved otišao iz Poprada. Iako je Poprad imao dosta kvalitetnu momčad sa sličnom rezultatom na kraju obje godine, Fernstrom je branio u tek 4 utakmice 16/17 s mizernih 90% obrana nakon čega se razišao s klubom i otišao u Allsvenskan, dok je Corbeil koji je godinu dana nakon toga došao u momčad de facto s istim učinkom djelovao kao prvi golman koji je branio u 35 tekmi uz učinak obrana preko 92%....
4
Medveščak u EBEL-u / Odg: KHL Medveščak
« Zadnji post od Demitra #38 u Danas u 12:52:46 »
Trenutno smo najviši i s najvećom masom u ligi što je napredak u odnosu na lani, naravno ako se to iskoristi na pozitivan način što ne bi trebalo biti teško u ligi kao što je EBEL. Što se godina tiče i tu relativno dobro stojimo, dapače među svim timovima vrlo smo blizu prosjeku lige.
Sad sam također gledao ovu treću liniju i izgleda mi obećavajuće s obzirom da bi Perkovich s Avijonijem mogao povući bodove bez obzira tko bi bio na krilu - Ivan ili Puškarić. Uz to je dobro i to što ćemo konačno imati igrače iz 3. i 4. linije koji će biti uporabljivi na PK-u. Perkovich se na tom polju dokazao u KHL-u, a Avioni ima eksplozivnost. Brine i Ivan bi uredno trebali držati drugi napadački PK par. Nadam se da se sad više neće raubati bez veze 1. i 2. lajna na PK-u nego da će se ti zadaci malo bolje rasporediti.
Izuzetno je važno i ono što je Fox rekao, a to je da uđemo u sezonu sa zdravom momčadi, rani bodovi će nam biti izuzetno važni, a vidimo koliko rane ozljede mogu naštetiti u slučaju Perkana.
Što se golmana tiče ne bih imao ništa protiv da uzmemo ovog Kanadera umjesto Šveda, naravno ako se dokaže. Fernstroma se još sjećam iz Frolunde gdje je zapravo bio čist OK 2. golman što se ne bi reklo ovako po svs% ali vidi se po GAA. On je puštao zapravo jako malo golova, ali ne zato jer je branio dobro nego zato što Frolunda već godinama ima odličnu defanzivnu taktiku ograničavanja broja udaraca na gol što rezultira time  da nijednom njihovom golmanu GAA inače ne prelazi 2.00 ili prelazi ali neznatno. Kvalitetni golmani iz tog kluba izlaze obično s 91% obrana ili više, a opet i to ovisi o sezoni - dovoljno je vidjeti novog-starog golmana Gustafssona. U svakom slučaju sumnjam da u ligi kao što je EBEL možemo igrati defanzivno na smanjenje broja udaraca tako da bih radije ovog dokazanog Kanadera koji drži letvicu, dapače i podiže ju otkad je u Slovačkoj.
Ne znam zakaj ne objave više ovog danskog beka. Nadam se da će ostati čisto da imamo nekakvu dubinu. U slučaju ozljeda, pozlužit će ko 7. bek prije njega očekujem definitivno Puzića i Šijana da vidimo di on stoji sa svojom igrom.
6
Medveščak u EBEL-u / Odg: Sektor B
« Zadnji post od Wild E Coyote u Danas u 08:29:33 »
Pa bumo skočili na one jeftine kremšnite po 3.70 eura komad....
8
NHL i AHL / Odg: NHL
« Zadnji post od Devils u 14. Kolovoz, 2018, 14:24:25 »
U međuvremenu u Oberdingu, Deutschland:

9
Medveščak u EBEL-u / Odg: KHL Medveščak
« Zadnji post od GajniceBear u 14. Kolovoz, 2018, 13:38:38 »
ziher :D
10
NHL i AHL / Odg: NHL
« Zadnji post od Devils u 14. Kolovoz, 2018, 13:31:59 »
Iz našeg susjedstva, Isles su na NBC jednom, Ragsi i Caps 14 puta, Cryers 17 puta, Pens 15 puta, Devs 2 puta čak!

Ipak se radi o dvije Kanadske ekipe pa NBC-u i nisu zanimljive.
 Str: [1] 2 3 ... 10