Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Medveščak u KHL-u / Odg: KHL Medveščak
« Zadnji post od Atrey u Danas u 13:30:34 »
Jel danas onaj deadline za prijavu ekipa koje žele igrati KHL u sljedećoj sezoni? :D
2
NHL i AHL / Odg: NHL
« Zadnji post od Dugi_Otok u Danas u 10:01:43 »
Evo, Devils prvi biraju. Prvi puta nakon 1982-83. Colorado je imao najveće izglede ali eto lutrija je to pa braju tek četvrti. Las Vegas bira šesti. Isles tek 15.
3
Prvenstvo Hrvatske / Odg: Prvenstvo Hrvatske
« Zadnji post od spužva u Danas u 09:11:56 »
Jedan je pitao drugog da umjesto njega da uzorak, a ovaj je na žalost pristao. Umjesto najviše godinu dana zbog kakve lakše gluposti kazne, dvojici igrača je praktički završila karijera, a klub mora pronaći novog seniorskog i juniorskog trenera.

Sretan je vjerojatno samo onaj koji je tužakao cijelu stvar.

Navodno "kolega "  iz faha !!
4
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od bole u 29. Travanj, 2017, 21:59:18 »
Da, sve ste već rekli. Sad s malim odmakom mogu i ja dodati.. Ja također svake godine čekam SP. Medveščak me nije zanimao (barem ne u KHLu).  Razmišljam tko će za nas igrati, zamišljam da bi možda mogli do 1. mjesta, razmišljao sam da odem u Belfast (srećom pa nisam), pitam se s kim ćemo igrati prijateljske, na koje ćemo EIHC turnire ići, tko nam je selektor... I svake godine isto. Veliko razočaranje! Ne mogu zamjerati igračima, savezu mogu. Zanoški je bio bolestan, možda je to razlog loših igara. Perkovich potpuno nediscipliniran.Malo smo hendikepirani s vratarima. Repka je generalno neuigrana. Čini mi se da su i došli s ciljem da ne ispadnu. Trener nam se nije previše brinuo zbog poraza i loše igre. Pitanje je što bi bilo da su Nizozemci došli u najjačem sastavu. Treba reći da smo protiv VB i Japana ipak bili blizu, čak smo i dobro odigrali. Možda nam je igra nakon tih poraza logično pala. Vidjet ćemo iduće godine, prva tekma je protiv Litve. Ali čini mi se da Litva može biti samo jača ,a mi samo slabiji :( S druge strane, ono što bi trebalo biti pozitivno je da se u EBEL uključi nekoliko domaćih igrača i na taj način ojača repka. I da se repka okupi barem u veljači za vrijeme reprezentativne pauze. Ali ako će se SP pristupiti samo da se odradi kao što je to bilo ove godine, onda tu nema sreće. Volio bih da Estonija dobije domaćinstvo SP.
Britanci vode 4:0 i izgleda da konačno nakon tri druga mjesta ostvaruju svoj cilj - D1A.
5
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od caipirinha u 29. Travanj, 2017, 18:41:23 »
Joj, jos sada vodi Nizosemska u sadnjoj trecini 3:2 protiv Estonce i opet smo 4.  >:(
6
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od stripy u 29. Travanj, 2017, 17:59:18 »
Sve ste rekli, pa nemam kaj za dodati, osim da se samo nasekiram ko telac i onda si poslije mislim, a kaj je meni ovo trebalo.....?!

I tako iz godine u godinu, a najgore kaj se vec sada pocinjem 'nadati' boljem uspjehu iduce godine..... :-[
7
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od Wild E Coyote u 29. Travanj, 2017, 17:56:11 »
Sve ste rekli, pa nemam kaj za dodati, osim da se samo nasekiram ko telac i onda si poslije mislim, a kaj je meni ovo trebalo.....?!
8
NHL i AHL / Odg: NHL
« Zadnji post od Devils u 29. Travanj, 2017, 16:03:42 »
Hurricanes basically hoping Darling turns out like Talbot, who has really paid off for Edmonton. Have to sign him first, but similar.

Tarasenko scores twice, including game-winner late in third for 3-2 #stlblues win in Game 2 to even series 1-1: https://t.co/AbK6cUIONL

Draft lutrija danas!  I u njoj nema Oilersa, baš čudnoGesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk

9
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od Drax u 29. Travanj, 2017, 16:00:22 »
Razočaranje. Nakon ispadanja dvadesetke i osamnaestice (28. mjesto na svijetu oboje), seniori su izbjegli ispadanje samo zahvaljujući uobraženim Nijemcima i naivnim Nizozemcima pa su "sjajni" 27. na svijetu čak i s petoricom profesionalaca.

Ako se usredotočimo samo na seniore, kronična improvizacija opet nam je došla glave. Pripremnih utakmica tijekom sezone nije bilo, širi popis reprezentativaca se sastavljao bez da je izbornik bilo koga vidio na dijelu tijekom sezone, sam izbornik je poslužio samo kao alibi jer mu je posljednji seniorski posao ionako bio u Medveščaku koji ga je smijenio prije kraja sezone.

U reprezentaciji nisu igrali svi najbolji, a razlozi za to ponajmanje imaju veze s kvalitetom. Ne kažem da bi ishod bio drugačiji, ali je teško gledati kako su pojedinci, neovisno o učinku u sezoni, pretplaćeni na mjesto u reprezentaciji, dok neki ne smiju u reprezentaciju jer okajavaju "grijehe" dulje nego što pojedincima traju formalne kazne za nepodopštine u reprezentaciji.

Perspektiva je crna jer u reprezentaciji su danas igrala desetorica igrača s iskustvom igranja "dvadesetke" u diviziji I. Godišta koja dolaze ne mogu se zadržati niti u diviziji IIA. Ukratko, već iduće sezone prvi smo kandidati za ispadanje.
10
Reprezentacija / Odg: Reprezentacija
« Zadnji post od fingerlickin u 29. Travanj, 2017, 15:52:24 »
Dečki su išli na glavu protiv GB i JPN i svaka im čast za to. Kad su popušili te dvije tekme riješili su Nizozemce, ali onda totalna k****bolja od igrača do klupe u zadnje dvije tekme.
Enio je pričao neke viceve da se smijao na klupi pola ove tekme?
 Str: [1] 2 3 ... 10