Pobjeda Medveda

Medveščak - Mladost 4:1 (1:1, 0:0, 3:0)

 

Nakon razočaravajuće igre u ponedjeljak protiv Beostara, mladostaši su danas zadovoljili navijače u hrvatskom derbiju slovenskog prvenstva. Žuti su i večeras nastupili oslabljeni. U obrani su nedostajali Tadić i L. Novak. Šprljan više nije s ekipom, a kapetan Jačmenjak tek treba uhvatiti formu nakon oporavka od ozljede.
Navala je trpila zbog prekomande Kadiča na plavu liniji i izostanka Voučka i D. Božića. Od sredine prve trećine nije više bilo ni jedinog strijelca T. Čunka.

Zato je vratar Belić bio na visini zadatka obranivši mnogo teških udaraca i držao žute u igri sve do nepotrebno skrivljenog kaznenog udaraca kada je i sreća napustila mladostaše obzirom da se pak provukao u mrežu.
Ako u Mladosti traže razloge zašto su ipak izgubili večeras onda prvo trebaju priznati da je Medveščak u ovom trenutku ipak nešto bolja momčad. Tek poslije toga trebaju poraditi na uklanjanju poteza više u napadu gdje izgledne prilike propadaju zbog predugog vođenja paka umjesto pravodobnog dodavanja ili udarca na gol. U obrani se nekoliko puta dogodilo da skoro cijela postava ode za pakom na jednu stranu, a Medvedi ostanu sami na drugoj. Ipak, poboljšanje u igri je vidljivo tako da, uz ozbiljan pristup, pobjeda protiv mladog Maribora u subotu ne bi trebala izostati.

(Drax, HHP-forum)

Korištenjem naše stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke funkcionalnosti Vam neće biti dostupne." Learn more".

EU Cookie Directive Module Information