Autor Tema: 04.12. Sibir Novosibirsk - Medveščak  (Posjeta: 20936 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fico20doasa

• Prva postava
Odg: 04.12. Sibir Novosibirsk - Medveščak
« Odgovori #150 u: 05. Prosinca, 2013, 12:44:56 »
Nego, mogao bi netko uspješan otvoriti temu za sutrašnju utakmicu, pa da Pršljen napiše svoj komentar o novom Head coachu (Sergei Svetlov) Admirala. :-)))))
http://en.khl.ru/news/2013/12/5/25836.html
... hebala vas Arena...

Offline Sakic scores

• Registred player
  • All star
  • H in hockey stands for Hitting...
« Odgovori #151 u: 05. Prosinca, 2013, 12:46:19 »
Nek ju on i otvori, dobro to funkcionira..
Iznad polja pakova....

Offline Trol

• Registred player
  • Treća postava
  • **
« Odgovori #152 u: 05. Prosinca, 2013, 12:48:49 »
Evo ja se ovom prilikom ispričavam kolegi Pršljenu što sam spominjani ruski portal usporedio s Indexom, moj zaključak proizišao je iz dojma koji se temelji na pročitanim komentarima ispod teksta.

Naš doktor dobio je kaznu od dvije utakmice i 100.000 rubalja, a Rus za nasrtaj na Cheechooa jednu utakmicu kazne. Osuđujem obojicu, a mi se sad možemo baciti na razglabanje da li je pokazivanje srednjeg prsta veći grijeh od namjernog pokušaja ozljeđivanja igrača udaranjem sleđa u prekidu.

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #153 u: 05. Prosinca, 2013, 13:25:39 »
Ja ne mogu vjerovati da netko opravdava ovakvo ponašanje. Liječnik je službena osoba kluba i kao takav predstavlja klub. Ono što je on napravio ne može se opravdati nikako, bez obzira kakva publika bila. Sjetite se utakmice kada je ruski igrač ležao na ledu u DSu, a sektor b je navijal dok ih spiker nije upozoril. Kaj bi bilo da je tada njihov doktor isto ovo napravil? Skidali bi mu sve po spisku. Bez obzira na publiku ovakvo ponašanje se ne smije tolerirati i nadam se da će doktor dobiti i po džepu. Isto tako bilo bi lijepo kada bi se Sibir ispričao za ponašanje svog igrača. Vjerojatno nebu niš od toga, ali to govori više o njima.
+1 upravo tako.
Medvjedi nisu neki tamo provincijski klub na čelu s nekim polupismenim kokošarom u seoskoj ligi...

Ummm a Kristan ti je avatar???

Offline TJforever

• Registred player
  • All star
« Odgovori #154 u: 05. Prosinca, 2013, 13:33:42 »
Naš doktor dobio je kaznu od dvije utakmice i 100.000 rubalja, a Rus za nasrtaj na Cheechooa jednu utakmicu kazne. Osuđujem obojicu, a mi se sad možemo baciti na razglabanje da li je pokazivanje srednjeg prsta veći grijeh od namjernog pokušaja ozljeđivanja igrača udaranjem sleđa u prekidu.

dobar komentar i dobro pitanje...

nema tu razglabanja, ovo ispada kao čista tolerancija na fizički napad mimo hokejaškog fair playa. koliko znam, jedna tekma pauze je minimalna kazna na 5+20, zar ne?
sinje more, svijetu reci, da svoj narod Hrvat...ljubi?

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #155 u: 05. Prosinca, 2013, 13:34:39 »
4. o kakvom to bacanju kod ruskih igrača govorite, sve su to iznimke koje se tu i tamo dogodi od nekog pojedinca, ali nema sustavnog simuliranja kakvo je postojalo u nekim austrijskim klubovima u EBEL-u

Ja sam spomenuo, i definitivno nisu ista liga sa Austrijancima ali su puno skloniji padavici nego naši sjeverno amerikanci. Nisam se onomad složio sa Montadorom kad je izašao sa izjavom ali nakon toga još dva puta u ledenoj su tako naglašavali cross-check da bi bilo logično da s leda odu na nosilima koliko su "bolno" padali. Jučer me strahovito naživcirao lik kojeg je foster rukom dotaknuo u leđa a ovaj je očekivao da ide punim tijelom i složio se dolje da naglasi boarding i dobije 5 minuta pa sam zato tako napisao. Ne pratim KHL od ranije, ove sezone gledam sve tekme Medveda tak da inače navike u ligi ne poznajem ali čini mi se da svi naglašavaju bolove i jauke u nadi da iskamče 5 minuta kada je dovoljno samo 2... poput Cheechooa jučer koji je iskreno pao poput Ronalda u najboljim danima uz razliku da je njega zaista i udarilo ali ni blizu toliko snažo da bi provjeravao ima li krvi na potiljku :)

Budem tu ubacio i odgovor svima koji opravdavaju ispriku i odgovor na usporedbu "kako bi reagirali da gost pokaže srednji prst u Ledenoj", osobno da cijela dvorana fućka igraču koji leži i da mu ne plješće kad ustane ja bi zapljeskao dotičnom gostu i njegovom srednjem prstu i nebi ga osudio. Bonton je dvosmjerna ulica...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #156 u: 05. Prosinca, 2013, 13:37:24 »

Sa strane lige logičan potez jer gledatelji su zaštičeniji od igrača i napad na publiku uvijek nosi oštriju kaznu od napada na igrača.

Nadam se da se razumijemo da to što je liga kaznila fizija i dalje NE OPRAVDAVA ispriku kluba! Od starta sam pisao da je logično da fizio dobije kaznu od lige.

Insajder

• Gost
« Odgovori #157 u: 05. Prosinca, 2013, 13:39:25 »
1. sportbox.ru nije ruska verzija indexa, ni slično
2. ne možete generalizirat ponašanje publike u Novosibirsku, svaka publika bi zviždala na to da protivnički igrač leži na ledu, bez obzira što se prije dogodilo

Mozda u dubrovniku I budvi, u zagrebu se ne fucka.

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #158 u: 05. Prosinca, 2013, 13:42:27 »
1. sportbox.ru nije ruska verzija indexa, ni slično
2. ne možete generalizirat ponašanje publike u Novosibirsku, svaka publika bi zviždala na to da protivnički igrač leži na ledu, bez obzira što se prije dogodilo

Mozda u dubrovniku I budvi, u zagrebu se ne fucka.

Ovo nisam ni primjetio... publika u Rusiji na hokeju zviždi svaki put kad protivnik leži??? Pršljen ti to ozbiljno? Ko što rekoh ne pratim KHL osim Medeka pa ne znam da li je to stvarno normalno u Rusiji??
« Zadnja izmjena: 05. Prosinca, 2013, 13:45:16 od EmiTepo »

Offline Pršljen

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #159 u: 05. Prosinca, 2013, 13:48:57 »
Ovo nisam ni primjetio... publika u Rusiji na hokeju zviždi svaki put kad netko leži??? Pršljen ti to ozbiljno?

Dobro, možda ne svaki put kad netko leži, ali u situaciji kakva je bila jučer da. Ne vidim ništa čudno u tome da dio publike zviždi protivničkom igraču u takvoj situaciji, vjerojatno su mislili da simulira i nešto slično. Naglasak je na dio publike, uvijek će se nać takvi među nekoliko tisuća ljudi u dvorani. A o tome bi li se zviždalo u Zagrebu u istoj situaciji ne znam pošto nisam među posjetiteljima Doma sportova, ali čisto sumnjam da se ne bi reagiralo kad bi se MISLILO da protivnički igrač leži nakon simuliranja. A tako bude često u navijačkom žaru...

Offline D.M.M

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #160 u: 05. Prosinca, 2013, 13:49:04 »
Ja ne mogu vjerovati da netko opravdava ovakvo ponašanje. Liječnik je službena osoba kluba i kao takav predstavlja klub. Ono što je on napravio ne može se opravdati nikako, bez obzira kakva publika bila. Sjetite se utakmice kada je ruski igrač ležao na ledu u DSu, a sektor b je navijal dok ih spiker nije upozoril. Kaj bi bilo da je tada njihov doktor isto ovo napravil? Skidali bi mu sve po spisku. Bez obzira na publiku ovakvo ponašanje se ne smije tolerirati i nadam se da će doktor dobiti i po džepu. Isto tako bilo bi lijepo kada bi se Sibir ispričao za ponašanje svog igrača. Vjerojatno nebu niš od toga, ali to govori više o njima.
Tako je, umjesto toga trebao je skinuti gaće da ga naguzi neki od bekova Sibira kad nam već nisu uspjeli ozljediti najboljeg igrača. A isprika je trebala biti poslana i Paninu jer je jadan dobio kaznu pa njegova obitelj nije pošteno jela mjesec dana, a tu su i duševne boli jer mu još uvijek domači navijači nisu oprostili nalet na napadača Medveščaka i fučkaju mu na svakoj utakmici. Zato predlažem da se iz kluba prije svake utakmice pošalje službena isprika za sve kaj bi se na utakmici moglo dogoditi, a nekom bi moglo zasmetati.

Offline D.M.M

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #161 u: 05. Prosinca, 2013, 13:56:07 »
4. o kakvom to bacanju kod ruskih igrača govorite, sve su to iznimke koje se tu i tamo dogodi od nekog pojedinca, ali nema sustavnog simuliranja kakvo je postojalo u nekim austrijskim klubovima u EBEL-u

Ja sam spomenuo, i definitivno nisu ista liga sa Austrijancima ali su puno skloniji padavici nego naši sjeverno amerikanci. Nisam se onomad složio sa Montadorom kad je izašao sa izjavom ali nakon toga još dva puta u ledenoj su tako naglašavali cross-check da bi bilo logično da s leda odu na nosilima koliko su "bolno" padali. Jučer me strahovito naživcirao lik kojeg je foster rukom dotaknuo u leđa a ovaj je očekivao da ide punim tijelom i složio se dolje da naglasi boarding i dobije 5 minuta pa sam zato tako napisao. Ne pratim KHL od ranije, ove sezone gledam sve tekme Medveda tak da inače navike u ligi ne poznajem ali čini mi se da svi naglašavaju bolove i jauke u nadi da iskamče 5 minuta kada je dovoljno samo 2... poput Cheechooa jučer koji je iskreno pao poput Ronalda u najboljim danima uz razliku da je njega zaista i udarilo ali ni blizu toliko snažo da bi provjeravao ima li krvi na potiljku :)

Budem tu ubacio i odgovor svima koji opravdavaju ispriku i odgovor na usporedbu "kako bi reagirali da gost pokaže srednji prst u Ledenoj", osobno da cijela dvorana fućka igraču koji leži i da mu ne plješće kad ustane ja bi zapljeskao dotičnom gostu i njegovom srednjem prstu i nebi ga osudio. Bonton je dvosmjerna ulica...
E tu se ne slažem sa tobom, to je više bilo kao kad padne Pippo Inzaghi nego Ronaldo.

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #162 u: 05. Prosinca, 2013, 14:07:40 »
Ovo nisam ni primjetio... publika u Rusiji na hokeju zviždi svaki put kad netko leži??? Pršljen ti to ozbiljno?

Dobro, možda ne svaki put kad netko leži, ali u situaciji kakva je bila jučer da. Ne vidim ništa čudno u tome da dio publike zviždi protivničkom igraču u takvoj situaciji, vjerojatno su mislili da simulira i nešto slično. Naglasak je na dio publike, uvijek će se nać takvi među nekoliko tisuća ljudi u dvorani. A o tome bi li se zviždalo u Zagrebu u istoj situaciji ne znam pošto nisam među posjetiteljima Doma sportova, ali čisto sumnjam da se ne bi reagiralo kad bi se MISLILO da protivnički igrač leži nakon simuliranja. A tako bude često u navijačkom žaru...

Po zvuku mei se činilo da to jučer nisu fućkali samo neki manji dio, prilično je buke bilo... Cheechoo nije odglumio kontakt koji se zaista dogodio on je odglumio posljedicu... Siguran sam da bi dio publike u Ledenoj fućkao u toj situaciji da su uloge zamjenjene ali ne vjerujem da bi bilo toliko koliko se tamo moglo čuti pa napad je bio s leđa šakom na glavu...

Offline Koivu

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #163 u: 05. Prosinca, 2013, 14:27:20 »

http://video.khl.ru/events/125597

Srezali su snimku....prva je trajala 2 minute.

Hvala. Bože dragi kaj u toj Rusiji svaka vremenska zona ima jednog izrazito glupog hokejaša?  Ide isprovocirati Čiću, zakelji ga u bandu, napravi 2 minute dok je Čiću na ledu, ovaj mu vrati i ovaj totalno pogubi živce i zaboravi da je on taj koji treba isprovocirati protivnika, a ne biti isprovociran...

Offline Koivu

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #164 u: 05. Prosinca, 2013, 14:31:30 »
Neko je već primjetio a i ja sam ovi Sibirci padaju ko da su od papira,nevjerojatno ali bilo je par njihovih simuliranja koja su prošla bez kazne...............

Viš ti njih kako su omekšali, u II. svjetskom  na - 40 obranili Moskvu... tetkice!