Autor Tema: 04.12. Sibir Novosibirsk - Medveščak  (Posjeta: 20954 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kiternas

• Registred player
  • Prva postava
Odg: 04.12. Sibir Novosibirsk - Medveščak
« Odgovori #120 u: 04. Prosinca, 2013, 21:10:02 »
Sad je prilika da se odlijepimo od spartaka.  Mislim da sljedeću igraju u Pragu a to bi mogli izgubiti. Maštam o PO-u, šta ćeš

Offline 5tom5

• Četvrta postava
  • *
« Odgovori #121 u: 04. Prosinca, 2013, 21:23:32 »
 ;D ;D

Offline kogeh

• Četvrta postava
  • *
« Odgovori #122 u: 04. Prosinca, 2013, 21:28:02 »
Tako im i treba nabijem na kurac i njih i njihovo fuckanje i deranje dok neko lezi na podu. Kad netko nije kulturan i sportski prema nama zasto bi mi trebali biti prema njima.

Offline fico20doasa

• Prva postava
« Odgovori #123 u: 04. Prosinca, 2013, 21:29:24 »
Sad je prilika da se odlijepimo od spartaka.  Mislim da sljedeću igraju u Pragu a to bi mogli izgubiti. Maštam o PO-u, šta ćeš
Spartak je na istoj istočnoj turneji ko i mi (4 ista protivnika). Znači da sad igra sa Metalurgom i Sibirom. Realno, Metalurga bi trebali dobit, Sibir nadam se ne. Osim toga, imaju dve utakmice manje od nas. No ne isplati se još išta kalkulirati, jer nismo niti na 2/3 lige. Treba igrati i sakupljati bodove gdje god je moguće.

@5tom5
Ne kužim kaj je tu smješno? Službena osoba kluba (a pretpostavljam da onaj koji izlazi pomoći igraču na ledu to je) si fakat ne bi smjela tako nešto dozvoliti. Ne bi me začudilo da klub dobije kakvu kaznicu za ovo.
« Zadnja izmjena: 04. Prosinca, 2013, 21:32:59 od fico20doasa »
... hebala vas Arena...

Offline fico20doasa

• Prva postava
« Odgovori #124 u: 04. Prosinca, 2013, 21:36:21 »
@kogeh
Oni koji su fučkali i derali se dok je Čiča ležao su pokazali svoju sportsku (i ljudsku) kulturu. Nažalost i gospodin sa slike je pokazao svoju.
... hebala vas Arena...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #125 u: 04. Prosinca, 2013, 21:48:34 »
iz kluba je već otišla isprika u sibir................
Pa normalno...ne može si tako nešto dopustiti, što god mislili o navijačima Sibira i njihovoj kulturi.
Mislim da moraš na razumijevanju sarkazma poradit... onak poznavajuć zagyev stil pisanja mislim da to nije ozbiljno mislil a bogme je i u pravu... e sad da li bu liga ako ima takva pravila odaslala nekakvu novčanu kaznu za ovu reakciju to bi isto bilo ok ma koliko naš dotur bio isprovociran reakcijom publike :) ali isto tako nema potrebe isprike slati nakon napada s leđa na glavnu zvijezdu kluba... očekujem i određene dodatne tekmice za Sibirskog udarnika :)
« Zadnja izmjena: 04. Prosinca, 2013, 21:51:35 od EmiTepo »

Offline 5tom5

• Četvrta postava
  • *
« Odgovori #126 u: 04. Prosinca, 2013, 22:10:36 »
Kakav sarkazam? Pa pun je Medvescakov twitter i ruski Medvescakov web Rankovih isprika i priopcenja...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #127 u: 04. Prosinca, 2013, 22:22:42 »
Kakav sarkazam? Pa pun je Medvescakov twitter i ruski Medvescakov web Rankovih isprika i priopcenja...
To vjerujem i bolje da ne čitam... ali i dalje mislim da zagy nije pozitivno reagirao na to priopćenje :)
Sibir nije zaslužio ispriku. Prvo Foster dotakne rukom lika na bandi ovaj se složi kao da su dva Kanea na njega naletila punom brzinom. Drugo visoka palica koja je suđena ajmo reć da je bila da nije bio follow through ali lik leži pol minute na ledu ni kapi krvi dolazi njihov doktor sa nekom gazom, stavljaju to na facu, dolazi sudac i na gazi vidi krv i eto 2+2... ko što sam već napisao KACeri umjesto KACera i njima se ja nebi ispričavao samo bi platio kaznu ligi i idemo dalje.

Dex31

• Gost
« Odgovori #128 u: 04. Prosinca, 2013, 22:25:22 »
Da normalna osoba radi u PR-u onda se ni zašto ne bi trebalo ispričavati, ali pošto u PR-u radi Turoperator, poznatiji kao Ranko, onda ne sumnjam da je ovo tek početak po pitanju ispričavanja...jebo ih PiP da ih jebo...

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
« Odgovori #129 u: 04. Prosinca, 2013, 22:36:36 »
Iskreno, ne kužim kaj se unaprijed ispričavamo, iako, kak i sama izjavi veli, ne znamo sve detalje… Fakat spuštamo gaće unaprijed.
Junâčina Ignjatović je prvo nalupal Čiču, a onda, kad mu je ovaj malo vrnul s palicom, još ga i napal s leđa NAKON kaj su suci svirali… A publika fućka dok ovaj leži.
Slažem se s Emijem, nemamo se kaj ispričavat. Bila je tekma, kaj je bilo na ledu, ostalo na ledu i kraj priče
Those who came before me lived through their vocations
from the past until completion, they'll turn away no more

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #130 u: 04. Prosinca, 2013, 22:41:05 »
Iskreno, ne kužim kaj se unaprijed ispričavamo, iako, kak i sama izjavi veli, ne znamo sve detalje… Fakat spuštamo gaće unaprijed.
Junâčina Ignjatović je prvo nalupal Čiču, a onda, kad mu je ovaj malo vrnul s palicom, još ga i napal s leđa NAKON kaj su suci svirali… A publika fućka dok ovaj leži.
Slažem se s Emijem, nemamo se kaj ispričavat. Bila je tekma, kaj je bilo na ledu, ostalo na ledu i kraj priče

Čudo da se onomad nije ispričao KACerima jer Prpić nije ulovio čašu pive nego je bezobrazno išao glavom na nju s namjerom da je prolije :(

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #131 u: 04. Prosinca, 2013, 22:46:16 »
Da normalna osoba radi u PR-u onda se ni zašto ne bi trebalo ispričavati, ali pošto u PR-u radi Turoperator, poznatiji kao Ranko, onda ne sumnjam da je ovo tek početak po pitanju ispričavanja...jebo ih PiP da ih jebo...

PiP je sasvim ok kad ide po zaslugama ali guranje nosa u guzu jer smo fini i divni i krasni u svakoj situaciji bez kriterija nema smisla... Baš me zanima da li bi se PR Habsa ispričavao Bruinsima ili Leafsima da je netko tako mlatnuo njihovog igrača... pisalo bi se danima samo o tom udarcu a fizio bi dobio po džepsu od lige i bio narodni heroj u Montrealu. Odštampali bi majice s prstićima u zraku i zaradili na prodaji :)

Offline NJDevils

• Registred player
  • All star
« Odgovori #132 u: 04. Prosinca, 2013, 23:05:22 »
Nabijem i njega i njegove pamflete na onu stvar. Govnjivac.
Opako mi se zamjerio još od onog izdrkavanja po Pascalu, pa onda ovo pred kraj sezone s Lixom ... one pederske reklame su mi samo "cherry on a top"

I majke ti - šta se mi imamo ispričavati onim ČOBANIMA ?!?

Btw, ne sjećam se da se išao NAMA ispričavati onda kad je Fosna mrtav pijan komentirao CIJELU tekmu na SK prije cca 2,5 mjeseca. Nego zujka kao da se niš nije dogodilo. Al' zato su se pamfleti tiskali sve u šesnaest kad je Lix napravio dar-mar na treningu, za šta nitko živ izvan kluba inače ništa ne bi saznao.

Ljigavac bio, ljigavac ostao. GNOJ.
"You're next!" - Scott Stevens

Offline NJDevils

• Registred player
  • All star
« Odgovori #133 u: 04. Prosinca, 2013, 23:09:09 »
Eto čime ja moram gadit forum nakon prvog Dexovog shutouta i nakon gostujućeg niza pobjeda na drugom kraju svijeta ... Strava.
"You're next!" - Scott Stevens

Offline True Irish

• Registred player
  • Četvrta postava
  • *
  • FLNC