Meni se ipak čini da je EBEL neke prilično isparanoizirao. Nema nikakve sumnje da je Ignjatovič kriv, ali neke stvari koje pišete ne stoje. Namjeran pokušaj ozljeđivanja protivničkog najboljeg igrača? Ma ajmo malo smanjiti ribu. Dečec je zapravo glupan koji se fino dao isprovocirat, i zato je kažnjen (@TJ - dobio je jednu dodatnu utakmicu neigranja, inače 2 GM donose jednu utakmicu neigranja). Mislim da slaganje zavjera i napada na naše najbolje igrače ne pije vodu. Da je Sibir doista kanio nekoga ozljediti, vjerujem da bi to pokušali bitno drukčije od blesavog udaranja s leđa u trenutku prekida. Ja sam nekako očekivao dvije utakmice kazne, ali mogu prihvatiti i jednu kao objektivnu kaznu. Baš zato jer je disciplinska ocijenila da nema namjernog pokušaja ozljeđivanja. Dečecu je to prvi GM u 18 utakmica, u kojima je do ove skupio 18 min kazne. Pa nije baš neki ubojica? Po meni je reakcija bila pokvarena, neprimjerena, a iznad svega glupa, i bez ikakvog razmišljanja, no nikako nekakav smišljen napad ili pokušaj eliminacije najboljeg igrača. Da je bio s bilo kim drugim u kontaktu rus bi napravio isto. Zato kaj je glup i zato kaj je kukavička pizda koja udara s leđa i ne zna se iskontrolirati. A naš je dokapetan fala bogu premazan svim mastima :-))))))). Stara iskusnjara. Uostalom, pa i on je fino opalio rusa po nogama palicom. I ne zaboravimo da je na koncu to isključenje odlučilo utakmicu. :-)))))))))))
A kaj se tiče kazne doktoru ona se nemože i nema kaj uspoređivati s kaznom igraču. Meni se i dalje čini da je KHL uređen sustav s jasnim pravilima. Siguran sam da bi jednako bio kažnjen i netko tko bi pokazivao srednji prst u Zagrebu (ili bilo gdje drugdje).