Autor Tema: 1.11.2013. Medveščak Zagreb - Metalurg Novokuznjeck  (Posjeta: 13392 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fico20doasa

• Prva postava
Odg: 1.11.2013. Medveščak Zagreb - Metalurg Novokuznjeck
« Odgovori #60 u: 02. Studenoga, 2013, 10:11:55 »
...Radije gledam Brusta koji čisti sve pred golom pa dobije 2min, nego Dexa koji pada i očekuje da sudac sudi faul, sudci ne sude nikaj i mi primamo gol.
Ja se slažem s tobom, no to kome se tko više sviđa je nešto individualno.
Imamo dva dobra golmana, no ako se malo baci oko na statistiku, svima je jasno ko je od njih prvi golman, a tko drugi.
... hebala vas Arena...

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
« Odgovori #61 u: 02. Studenoga, 2013, 10:13:13 »
Brm, si morti gledal tekmu?
Ne. Zato i pitam! Obično se mijenja golman ak je kriv za 2 od 3 gola kak veli D.M.M.
Čuj, ovo se inače zove flejmanje, ali po naški bi ti to bilo podje_avanje. Osjetil se si pozvanim komentirat nekaj kaj nisi gledal?!
Bil ti je jednom jedan židovski pisac, Ephraim Kishon koji je u jednoj od svojih knjiga imal i pričicu prigodnog naslova: Kako razgovarati o knjizi koju nisi čitao. Lijepo bih te uputio na to djelce, nije predugo, a zabavno je, pa da pokušaš ovladati tom vještinom na šarmantan način. Jer ovo kaj sad delaš se zbilja može protumačiti samo kao njurganje i zlurado komentiranje sa strane nečeg kaj te prema vlastitom priznanju:
a) ne zanima
b) nisi ni pogledal
Fakat ne kužim kaj ti to treba u životu? Ak ti je tak dosadno, svadi se sa susedima čiji pesi ziher pišaju okolo ili imaju mačke koje se već pomalo teraju i zavijaju cijelu noć ak nisu baš normalne, jer im još nije vrijeme…..
Azzo bude okačil tekmu na net, bogu fala vidimo svi da imaš jebeni flat rate internet, skini tekmu, pogledaj i ONDA se lijepo i argumentirano uključi u komentiranje. Sad je ionak pauza pa imaš cajta dva tjedna da sve navedeno obaviš u miru i onda reci jel Dex kriv za dva gola i jel ga je trebalo menjat na golu s Vasiljevićem

EDIT: kad već tražiš preciznost, zemi si od Kishona 'Nije fer, Davide' (fala Koivu na podsjećanju na točno ime knjige) i u njoj budeš našel tu kratku pričicu gdje raspravlja o knjizi koju nije pročital. I dosta offa, govori se o tekmi koju NISI gledal. Pogledaj, pa se javi i onda možemo kulturno raspraviti zakaj nije suđen golmanski prostor na Dexu kod drugog gola i kak je popil treći kroz šumu ruku, nogu i odbijanja inih
« Zadnja izmjena: 02. Studenoga, 2013, 19:20:44 od Wild E Coyote »
Those who came before me lived through their vocations
from the past until completion, they'll turn away no more

Offline brm

• Registred player
  • All star
    • http://www.hockeycentarzagreb.hr
« Odgovori #62 u: 02. Studenoga, 2013, 10:23:08 »
Brm, si morti gledal tekmu?
Ne. Zato i pitam! Obično se mijenja golman ak je kriv za 2 od 3 gola kak veli D.M.M.
Čuj, ovo se inače zove flejmanje, ali po naški bi ti to bilo podje_avanje. Osjetil se si pozvanim komentirat nekaj kaj nisi gledal?!
Bil ti je jednom jedan židovski pisac, Ephraim Kishon koji je u jednoj od svojih knjiga imal i pričicu prigodnog naslova: Kako razgovarati o knjizi koju nisi čitao. Lijepo bih te uputio na to djelce, nije predugo, a zabavno je, pa da pokušaš ovladati tom vještinom na šarmantan način. Jer ovo kaj sad delaš se zbilja može protumačiti samo kao njurganje i zlurado komentiranje sa strane nečeg kaj te prema vlastitom priznanju:
a) ne zanima
b) nisi ni pogledal
Fakat ne kužim kaj ti to treba u životu? Ak ti je tak dosadno, svadi se sa susedima čiji pesi ziher pišaju okolo ili imaju mačke koje se već pomalo teraju i zavijaju cijelu noć ak nisu baš normalne, jer im još nije vrijeme…..
Azzo bude okačil tekmu na net, bogu fala vidimo svi da imaš jebeni flat rate internet, skini tekmu, pogledaj i ONDA se lijepo i argumentirano uključi u komentiranje. Sad je ionak pauza pa imaš cajta dva tjedna da sve navedeno obaviš u miru i onda reci jel Dex kriv za dva gola i jel ga je trebalo menjat na golu s Vasiljevićem
Sorry,neću više,ali znam da nije neophodno gledati tekmu da bi zaključil nekaj kaj je logično.Ti nikad nisi komentiral tekmu koju nisi gledal?Od Kishona sam sve pročitao.Naime s time sam se bavio cijeli život.
Pa kaj nije upravo Kishon na sličan način komentirao slične primjedbe?
D.M.M. je gledal tekmu i nemam razloga da mu ne vjerujem. U takvoj situaciji obično se mijenja golman kaj ne?
Btw.da ne ostane nedorečeno.Mačke,pse i susjede volim i poštujem, a predlažem malo više opreza. Naime Ephraim Kishon nije napisao pričicu koju spominješ nego  Pierre Bayard
« Zadnja izmjena: 04. Studenoga, 2013, 09:31:35 od admin »
Pesimista je dobro informirani optimista

Offline marecone

• Druga postava
« Odgovori #63 u: 02. Studenoga, 2013, 10:26:14 »
Linglet fali strasno. Vec sam prije rekao da je on meni ko Prosinecki. Cisti kreator i kad on igra to je nekaj skroz drugo. Dok god smo u 8 u zapadu ja presretan. Prvo smo se bojali kak ce nas razbijat, a sad na pol sezone smo u igri za po. Meni se isto nekak cini da malo i doziramo jer kad dođe voda do usiju bacamo se zubima na pak. Sve u svemu ja sretan idem na navijacku pauzu i s nestrpljenjem i brkovima cekam nastavak.

Offline pero

• Druga postava
« Odgovori #64 u: 02. Studenoga, 2013, 10:31:40 »
Sve u svemu ja sretan idem na navijacku pauzu i s nestrpljenjem i brkovima cekam nastavak.
A ja jedva cekam kad ce svi pustiti bradu.  ;D

Offline Zika

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #65 u: 02. Studenoga, 2013, 10:35:14 »
na PPu fale Linglet koji je lakocom unosio pak kroz guzve i Montador... on je odlicno štimao Fostera na šut
ak si zapalio žiku raspali ovu ziku

Vratite nam EBEL!
15.3.2017. Hvala - odjebi

Ω

Offline Roadrunner

• Registred player
  • All star
« Odgovori #66 u: 02. Studenoga, 2013, 10:59:13 »
Veli Gojanović u VLu da Metalurg ima 2 kanađana koje je Medveščak htio dovesti, ali da su bili preskupi. Znači Giroux i Mclean su bili želje.

Sent from my iPad using Tapatalk 2
Odjebi EBEL!

Offline zagy

• Registred player
  • All star
« Odgovori #67 u: 02. Studenoga, 2013, 12:07:21 »
fal nebesima ne pauzi jel ove 3 negledljive domaće tekme + vityaz i torpedo su nam dale za razmisliti o bodovima potrbnima za PO.samo da nem ne zafali na kraju.pp nam više ne radi kak treba jel su nas svi prokužili da šljucamo sa plave i tak se postavljaju+ fosterovo gubljenje paka i opet shorty.pp se može i ljepše i pametnije odigrati gospodine meklin.

Offline FearlessBear

• Registred player
  • All star
« Odgovori #68 u: 02. Studenoga, 2013, 14:09:56 »
Nekako mi se čini da će ključ playoff-a biti u Pragu i Bratislavi!

Jedva cekam ta gostovanja!!!!!!!
#29 #44 #55  
19.4.2012.  09:56  Return of the BRM

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
« Odgovori #69 u: 02. Studenoga, 2013, 19:21:25 »
Pivičke, knedličke…?  8)
Those who came before me lived through their vocations
from the past until completion, they'll turn away no more