Pogledao jutros i snimku. :-)))))))))
Sinoć kad sam izlazio iz Ledene, sve sam oko sebe uvjeravao da je ovo najbolja i najkvalitetnija utakmica koju smo odigrali doma ove godine. Danas više ne mislim tako, ali je ostao i dalje onaj osjećaj euforije i zadovoljstva. I ponosa. A zadnja polovica zadnje trećine je zbilja bila savršena, naročito nakon što je Metalurg maksimalno pojačao igru i tempo nakon izjednačenja, a mi smo na to znali odgovoriti. Kakva utakmica. Jak protivnik koji je igrao izuzetno čvrsto, fenomenalni protivnički golman, i još negativan rezultat. I sa svim tim smo znali boriti se, i na kraju smo uzeli velika tri boda. Ne slažem se da je Brust za gol iole kriv. Vesce je dobio čist pak, i prodao ga baš jedinom čovjeku kome nije smio. Hebi ga, dešava se.
Ništa ne pišete o "promješanim" linijama, pa ću ja načeti. Eto, puno vas je "tražilo" Čiču sa Vescijem i Ryanom. Međutim, ono što sam ja sinoć (a i jutros na snimci) vidio u toj kombinaciji je slijedeće: Čiča je zakon svih zakona, Vesce je dobar ali za klasu lošiji igrač od njega, a Ryan...hmmm. Ne želim biti negativan (pogotovo ne nekon ovakve pobjede), ali moram napisati da mi Tomas(uz Čiču i Murleya) nikada nije izgledao nedorastao svojoj trojci, a Ryan mi je sinoć baš tako izgledao uz Čiču i Vescea. OK, ako je to Francuzićeva ideja, treba mu dati vremena (bar 5-6 utakmica). A zbog Tomasovog gola mi je posebno drago. Općenito, koliko god mi Čiča-Vesce-Ryan nije sjelo, toliko mi je dobro sjelo Tomas-Liglet-Murley. Još kad se ovaj zadnji vrati u formu prije pauze, ta će trojka ubijati. Sviđa mi se i Bjorkstrand-Elison-WereAreYouBabo, a posebno mi se sviđa Murray-Walker-Glumac. Naravno, već zamišljam kako će to izgledati kada se Kane vrati i zamijeni najslabiju kariku. A kad smo već kod Glumca on me u nekoliko zadnjih utakmica baš razočarao (zapravo rastužio). Ne radi se o tome kaj mu neće uči, nego o silovanju šuta kada bi mogao i dodati. Čovjek se bori, puno i dobro kliže, obranu igra maestralno, i na račun toga svega bi mu ja bez problema oprostio promašaje zicera. Ali sebičnost neću.