Autor Tema: 24.09.2013., Medveščak Zagreb - SKA Sankt Peterburg - službeni topic  (Posjeta: 25200 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Playa

• Registred player
  • All star
U Boj, u boj! :D
"always outnumbered, never outgunned"

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
Eh, da. Ajmo sad naplatit onih 0-3 iz Lenjingrada  8)
Those who came before me lived through their vocations
from the past until completion, they'll turn away no more

Offline Roadrunner

• Registred player
  • All star
Ja se nadam da će se SKA smilovati i poslati nam Kovia. Nebu valjda toliko umoran da ne može protiv nas. Iskreno ja na ovu tekmu idem više zbog njega nego zbog naših. A ako usput i dobimo super.
Odjebi EBEL!

Offline mats

• Prva postava
Ti si Playa u zadnje vrijeme izrazito agresivan i ratoboran. Ja se nadam da će Carle ili Švarny složiti Ilju par puta na led tak da zna gdje je došao.
Warning! Reading of posts of some forum members can cause brain damage![/color]

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
Iskreno, ja bi radije da dobi istu medicinu ko i Radulov, ali nije svaki dan Božić.....

Offline Zamboni

• Registred player
  • Prva postava
    • http://www.stolnihokej.com
Iskreno, ja bi radije da dobi istu medicinu ko i Radulov, ali nije svaki dan Božić.....

Baš sam nekaj slično htio napisati.... nekak si mislim da Kovi nebu na rosteru sutra te da bumo ovak i onak gledali teško rudarenje !
"Mi ništa ne obečavamo i to ispunjavamo"  – Stranka istine

Offline Zamboni

• Registred player
  • Prva postava
    • http://www.stolnihokej.com
Ti si Playa u zadnje vrijeme izrazito agresivan i ratoboran. Ja se nadam da će Carle ili Švarny složiti Ilju par puta na led tak da zna gdje je došao.

Da ga samo vidiš...ko picek umiljat...tko bi rekao... 8)
"Mi ništa ne obečavamo i to ispunjavamo"  – Stranka istine

Offline Playa

• Registred player
  • All star
Pa kak sam ratoboran? ::)
Zajebancija je najbolji lijek za trenutnu igru i rezultate. :)
"always outnumbered, never outgunned"

Offline mats

• Prva postava
Pa zato i zajebavam...
Warning! Reading of posts of some forum members can cause brain damage![/color]

Offline fico20doasa

• Prva postava
Zajebancija je najbolji lijek za trenutnu igru i rezultate. :)
Zajebancija je uvijek dobrodošla i uvijek je najbolji lijek za sve. Ali što se tiče igre, ja se ne slažem da je ona katastrofalna. Iskreno, mene je bilo strah da će momčad koja se uspjela skupiti za lovu koju imamo, tek svaku treću, četvrtu utakmicu s nekim odigrati alpari. Umjesto toga, u prvih smo osam kola nekoliko puta nadpucali protivnika, nijednom nismo doživjeli pravu katastrofu (recimo 7:1, ili 10:2). Utakmica u kojoj nismo zabili je bila samo jedna. A u njoj smo da ga hebeš bili bolji. A to što ovi imaju čudotvorca na golu, e pa to je opet stvar proračuna, love. Dajte ljudi ipak i po koju zeru objektivnosti i realnosti. K vragu, jeste li vi uopće svjesni di mi igramo i s kim? Ma i ja bi volio i više bodova i konkurentnost i PlayOff... al ne ide to s ovom lovom. Ne u bilo kojem momčadskom sportu. Kod nas Hrvata svako malo bljesne neki meteor individualne  sportske genijalanosti (Kostelići, Vlašićka, Perkovićka, ...) al takve stvari piju vodu samo na individualnoj razini. Kao što nijedan hrvatski klub nema šanse napraviti bilo šta na evropskoj razini (izuzetak je vaterpolo, no to je ipak specifičan sport), tako je i sa Medveščakom u KHL-u. Lova ljudi, lova, oko nje se sve vrti. I zato...manje gorčine i nezadovoljstva. Budite sretni kaj možemo u Zagrebu gledati to kaj gledamo, i dajte se veselite rađe svakom bodu. Sezona je duga, bit će još po koja pobjeda. Uostalom, zašto ne baš sada? Jesu oni bolji, al nek dokažu na ledu. Nije tolko bitan taj niz od sedam poraza, kolko je bitno da mi sa svima možemo igrati. Ja se tome iskreno veselim. I ajmo zato dati dečkima najbolju podršku koju možemo. Sigurno ni njima nije lako.
... hebala vas Arena...

Offline FearlessBear

• Registred player
  • All star
Ma nema zime za sutra,ska ima veliku bodovnu zalihu,medvedjev ce sredit da nam sutra malo puste da ne padne gledanost previse kod nas,ipak je to zadnje kaj je khl-u u interesu.a onda ulazimo u seriju pobjeda :)
#29 #44 #55  
19.4.2012.  09:56  Return of the BRM

Offline zagy

• Registred player
  • All star
Ma nema zime za sutra,ska ima veliku bodovnu zalihu,medvedjev ce sredit da nam sutra malo puste da ne padne gledanost previse kod nas,ipak je to zadnje kaj je khl-u u interesu.a onda ulazimo u seriju pobjeda :)
nije daleko od istine..................

Offline zagy

• Registred player
  • All star
hrabri sutra igraju konačan ishod 1,manje hrabri 1x a realni 2................................ja ću preskočiti taj par.......

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
Ja samo želim da hrabri sutra iskližu na led DS-a u dresovima Medveščaka i da, ak nejde drukčije, hrabro izginu...
J....e vas kladare

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Offline Pršljen

• Registred player
  • Prva postava
Čitao sam analize u ruskim medijima o Medveščaku i uglavnom su svi razočarani dosad prikazanim. Vjeruju kako je pobjeda nad CSKA-om bio "highlight" sezone i kako Medveščak nema puno šanse za doigravanje. Govori se i o malom proračunu, lošem izboru igrača, razočaranju Montadorom i Cheechooom...Dvoboj sa SKAom najavljuje se kao važan za rusku momčad budući da je iza njih prvi poraz u sezoni, naigrao ih je Donbas, pa se očekuje da će biti dodatno motivirani jer bi bilo dobro da im se dogode dva uzastopna kiksa.