Zajebancija je najbolji lijek za trenutnu igru i rezultate.
Zajebancija je uvijek dobrodošla i uvijek je najbolji lijek za sve. Ali što se tiče igre, ja se ne slažem da je ona katastrofalna. Iskreno, mene je bilo strah da će momčad koja se uspjela skupiti za lovu koju imamo, tek svaku treću, četvrtu utakmicu s nekim odigrati alpari. Umjesto toga, u prvih smo osam kola nekoliko puta nadpucali protivnika, nijednom nismo doživjeli pravu katastrofu (recimo 7:1, ili 10:2). Utakmica u kojoj nismo zabili je bila samo jedna. A u njoj smo da ga hebeš bili bolji. A to što ovi imaju čudotvorca na golu, e pa to je opet stvar proračuna, love. Dajte ljudi ipak i po koju zeru objektivnosti i realnosti. K vragu, jeste li vi uopće svjesni di mi igramo i s kim? Ma i ja bi volio i više bodova i konkurentnost i PlayOff... al ne ide to s ovom lovom. Ne u bilo kojem momčadskom sportu. Kod nas Hrvata svako malo bljesne neki meteor individualne sportske genijalanosti (Kostelići, Vlašićka, Perkovićka, ...) al takve stvari piju vodu samo na individualnoj razini. Kao što nijedan hrvatski klub nema šanse napraviti bilo šta na evropskoj razini (izuzetak je vaterpolo, no to je ipak specifičan sport), tako je i sa Medveščakom u KHL-u. Lova ljudi, lova, oko nje se sve vrti. I zato...manje gorčine i nezadovoljstva. Budite sretni kaj možemo u Zagrebu gledati to kaj gledamo, i dajte se veselite rađe svakom bodu. Sezona je duga, bit će još po koja pobjeda. Uostalom, zašto ne baš sada? Jesu oni bolji, al nek dokažu na ledu. Nije tolko bitan taj niz od sedam poraza, kolko je bitno da mi sa svima možemo igrati. Ja se tome iskreno veselim. I ajmo zato dati dečkima najbolju podršku koju možemo. Sigurno ni njima nije lako.