Autor Tema: 24.09.2013., Medveščak Zagreb - SKA Sankt Peterburg - službeni topic  (Posjeta: 25199 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zdenci

• Registred player
  • Četvrta postava
  • *
ja mislim da igramo feno,fenomenalno samo kad mi puknemo pak on neće ući gol,a od protivnika hoće.Ne kužim zašto je to tako!

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
Čitao sam analize u ruskim medijima o Medveščaku i uglavnom su svi razočarani dosad prikazanim. Vjeruju kako je pobjeda nad CSKA-om bio "highlight" sezone i kako Medveščak nema puno šanse za doigravanje. Govori se i o malom proračunu, lošem izboru igrača, razočaranju Montadorom i Cheechooom...Dvoboj sa SKAom najavljuje se kao važan za rusku momčad budući da je iza njih prvi poraz u sezoni, naigrao ih je Donbas, pa se očekuje da će biti dodatno motivirani jer bi bilo dobro da im se dogode dva uzastopna kiksa.
Ajd ti to lijepo sve skupi na jedno mjesto, pa pošalji u klub dečkima na znanje i ravnanje. To bu bolje od bilo kakvog Dear beara.....
Those who came before me lived through their vocations
from the past until completion, they'll turn away no more

Offline zagy

• Registred player
  • All star
eventualnom pobjedom sutra,bitno ćemo se pomaknuti prema gore...........

Offline Zamboni

• Registred player
  • Prva postava
    • http://www.stolnihokej.com
Kovi je u Zg....možda i zaigra sutra.Dok ga ne vidimo na ledu ništa nije sigurno. Nadam se da naši nebu kretali u napade pod pritiskom prekida niza poraza, jer bu nas natovarali iz kontri sam tak. Bojim se da bu nam doma svakom tekmom sve teže igrati nego u gostima, kao i prošle sezone u Ebelu..
« Zadnja izmjena: 23. Rujna, 2013, 20:24:27 od Zamboni »
"Mi ništa ne obečavamo i to ispunjavamo"  – Stranka istine

Offline Mochni_Gusan

• Treća postava
  • **
da, to je i mene strah, da se zbog domaceg terena ne osjeti potreba za preuzimanjem prevelikog rizika , sto zbog niza sto zbog publike, igrat strpljivo i mudro, ko i sve uspjesne male momcadi

Offline GajniceBear

• Glavni trener
  • All star
IDEEEMOOOO!!!
stižu "tekme istine". u ovoj domaćoj rundi od 6 tekmi ističe onaj broj kola koje čekamo da prođu u prilagodbi i uigravanju...
ove domaće tekme bi trebale pokazati potencijal ove ekipe i ono što nas čeka ove sezone...
a prema tome će, vjerujem, i vodstvo kluba reagirati dovođenjem određenih pojačanja do kraja godine.
2-3 igrača, strijelac, paker i jedan goon nam nasušno (rekoa bi Cvitković) trebaju!

"Radost ""pakovanja"" između vratnica!" :D

Offline worta

• Registred player
  • Druga postava
Prošle godine Atlant je imao niz od 11 poraza pa su svejedno ušli u doigravanje. Moram priznati da me je taj podatak iznenadio, ali to samo pokazuje kako je sezona duga i puna preokreta. Ja vjerujem da ćemo uskoro pohvatati sve konce, ne treba već sad ulaziti u nekakve rekonstukcije ekipe, jel je rečeno da bi to moglo poremetiti proračun, tj. odvesti nas u dugovanja. Jedino ako Willsie odlazi, onda se otvara jedno mjesto. Ne treba zaboraviti da i ovako imamo puno igrača na rosteru, a za sada nema nikakvih posudbi igrača na vidiku...

Offline Ljuke

• Prva postava
Ajmooooo! Danas jedinica ko kuca velika na medvjede, dobit ce SKA osjecam to - u kostima!
Najjaci protiv najjacih, to je to!

U ostalim vijestima dana; sportski direktor Aaron Fox daje hint da se traze pojacanja i to mahom mladce da bi se poboljsala situacija sto se tice broja mladih igraca u momcadi...
http://www.vecernji.hr/sport/hokej/fox-slagao-sam-momcad-pet-milijuna-eura-ostali-20-25-clanak-616980

Offline fico20doasa

• Prva postava
Baš me zanima koga ćemo danas vidjeti na golu. Dex je za sada skupio 6 bodova, a opet, nemoguće je da Barry slučajno drži rekord AHLa po broju minuta bez gola. Ok, tamo je vjerojatno količina ruske rafalne paljbe bila bitno manja, no ja nekako od njega očekujem puno više od ovoga što je pokazao u prve tri utakmice.

No još me više zanima njihov gol. Nada uvijek umire posljednja, no bude li Salak na golu.... Čovjek je očito u strašnoj formi, primio je 5 golova u 5 utakmica, uz 96.8% , i trenutno ima najbolje statse u KHL-u. Drugi golman (Ezhov), je postotkom slabiji od Dexa (90.8 prema 92.2), makar mu je GAA zericu bolji (2.70 prema 2.74).

... hebala vas Arena...

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
Gameday! Ne sumnjam da buju dečki dobro odigrali. Samo pamet u glavu i puno snage u klizaljke, a onda kom obojci, kom opanci!

Offline santana

• Prva postava
Ajmo probat, hrabro, pa kaj bude.

Offline joakim

• Glavni trener
  • All star

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
Kaj je bilo? Od sto glasa, glasa čuti nije...

Svi se predali?

Offline Zamboni

• Registred player
  • Prva postava
    • http://www.stolnihokej.com
Kaj je bilo? Od sto glasa, glasa čuti nije...

Svi se predali?

Jok, samo smišljamo kako ih subverzivno omamiti nekom našom cugom, kao aperitivom prije ručka ....  ;)

"Mi ništa ne obečavamo i to ispunjavamo"  – Stranka istine

Offline kiternas

• Registred player
  • Prva postava
Ak prvi zabijemo moglo bi biti svašta. To želim i to će biti!