Autor Tema: 24.09.2013., Medveščak Zagreb - SKA Sankt Peterburg - službeni topic  (Posjeta: 25201 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
INICIJATIVA !!!

PREDLAŽEM DA PERKANA PRESTANEMO ZVAT TOLJAGA, JER NIJE ZASLUŽIO I IGROM JE SAM POTVRDIO DA TO NIJE!
LJEPŠE JE PERKAN!

Nadimci se ne mijenjaju samo tako, bitan je kontekst. Toljaga u EBELu i Toljaga jučer u Ledenoj nemaju dodirnih točaka. Dapače sada kad napišem Toljaga odmah se sjetim koliko je to dobro sada u odnosu na ono što je bilo, a i da Playa prestane govorit Toljaga stalno bih se okretao i gledao jel mu dobro i nebi ni vidio tekmu :)

Osobno sam zadovoljan jer me na turniru u Bledu lani prije sezone Perković oduševio (tada nisam ni sanjao da će postat Toljaga) i činio mi se kao naš glavni igrač, a onda je nestao taj Perković i sezonu je odigrao Toljaga. Trpio sam na svakoj pauzi između trećina (da D.M.M. gledam te) pa je lijepo da sam na kraju ipak dobro procijenio! Uz napomenu da lik sada igra ono što je uvijek i igrao 4. lajna a ne top 6 forward i PP postava!

Offline Mannheim

• Registred player
  • Prva postava
Kovaljčuk je zabio svoje i užitak ga je gledati, ali uživao sam i u potezima Červenke i Thoresena....strašni igrači

naravno našim dečkima naklon do poda i kad bi se bar mogle izbjeći te crne rupe u igri..........

Offline Playa

• Registred player
  • All star
Naša 4th "Iron" line:

Nathan "Bludgeon" Perkovich
Hugh "Lumberjack" Djesi'Man
Boyd "Raw" Kane

:D

"always outnumbered, never outgunned"

Offline joakim

• Glavni trener
  • All star
Ja se nadam i da će uskoro bit big hockey SPECTACLE umjesto big hockey SPECTACULAR. Ne kužim kaj mi stvarno nemamo nekoga tko zna složiti jednu rečenicu na engelskom? Ovo sam već par puta i na fejsu pisal, ali niš od toga.

Volio bi da netko kome je ruski materinji pročita onu litaniju prije početka tekme pa da usporediš s njegovim izgovorom.

inace da se vratim na spectacle i pridjev koji koriste...raditi spectacle na engleskom ne znači niš pozitivno, u principu znači 'raditi majmuna od sebe', tak da je čak i spectacle točno, jer ona 2 vrišteća pavijana stvarno rade majmuna od sebe

Offline LudiMax

• Registred player
  • All star
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch.

Offline TechnoMage

• Registred player
  • Druga postava
al spectacular ide PRIJE stvari koju opisuje, nije isto hockey spectacular i spectacular hockey

Offline D.M.M

• Registred player
  • Prva postava
INICIJATIVA !!!

PREDLAŽEM DA PERKANA PRESTANEMO ZVAT TOLJAGA, JER NIJE ZASLUŽIO I IGROM JE SAM POTVRDIO DA TO NIJE!
LJEPŠE JE PERKAN!

Nadimci se ne mijenjaju samo tako, bitan je kontekst. Toljaga u EBELu i Toljaga jučer u Ledenoj nemaju dodirnih točaka. Dapače sada kad napišem Toljaga odmah se sjetim koliko je to dobro sada u odnosu na ono što je bilo, a i da Playa prestane govorit Toljaga stalno bih se okretao i gledao jel mu dobro i nebi ni vidio tekmu :)

Osobno sam zadovoljan jer me na turniru u Bledu lani prije sezone Perković oduševio (tada nisam ni sanjao da će postat Toljaga) i činio mi se kao naš glavni igrač, a onda je nestao taj Perković i sezonu je odigrao Toljaga. Trpio sam na svakoj pauzi između trećina (da D.M.M. gledam te) pa je lijepo da sam na kraju ipak dobro procijenio! Uz napomenu da lik sada igra ono što je uvijek i igrao 4. lajna a ne top 6 forward i PP postava!
Kad me već spominješ ja ga nikad nisam zvao "Toljaga", već sam tvrdio da je najbolji igrač EBEL-a od 2 boda. Za ovu sezonu sam pokušao naći logiku po kojoj je on ostao u ekipi i jedino smisleno objašnjenje mi je bilo da na kraju sezone Letang ide u penziju(konačno), a Perković uskaće na njegovo mjesto NT igrača. U takvom slučaju njegov ostanak itekako ima smisla, odnosno i Medveščak i reprezentacija su na dobitku.

Offline MB30

• Registred player
  • Četvrta postava
  • *
Ko i medveščaks fens kak je izgovorio prije sviranja himni

Offline Vic Vega

• Registred player
  • Druga postava
Ja se nadam i da će uskoro bit big hockey SPECTACLE umjesto big hockey SPECTACULAR. Ne kužim kaj mi stvarno nemamo nekoga tko zna složiti jednu rečenicu na engelskom? Ovo sam već par puta i na fejsu pisal, ali niš od toga.

Volio bi da netko kome je ruski materinji pročita onu litaniju prije početka tekme pa da usporediš s njegovim izgovorom.

inace da se vratim na spectacle i pridjev koji koriste...raditi spectacle na engleskom ne znači niš pozitivno, u principu znači 'raditi majmuna od sebe', tak da je čak i spectacle točno, jer ona 2 vrišteća pavijana stvarno rade majmuna od sebe

To je jedno od značenja, "spectacle" može imat i pozitivno značenje, ovisi o kontekstu.

"Hockey spectacular" uopće nije u duhu engleskog jezika, pogotovo ne američkog engleskog.
Bears are giant, marauding, godless killing machines.

Offline Roadrunner

• Registred player
  • All star
Imamo jedno pitanje za one koji se više kuže u pravila. Situacija kada je Salak skinuo kacigu i dobio 2 min. Prije toga ako se ne varam je pogođen s pakom u kacigu. Zašto suci nisu prekinuli igru? Čini mi se da je Salak radi tiga šizio i skinuo kacigu.
Odjebi EBEL!

Offline joakim

• Glavni trener
  • All star
Imamo jedno pitanje za one koji se više kuže u pravila. Situacija kada je Salak skinuo kacigu i dobio 2 min. Prije toga ako se ne varam je pogođen s pakom u kacigu. Zašto suci nisu prekinuli igru? Čini mi se da je Salak radi tiga šizio i skinuo kacigu.

sudac je sjebo, ovaj je dignuo ruku i trazio prekid...sudac nije skuzio...poslije je zato i pizdio toliko, tu je krenulo sve...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
Jedino na kaj sam se naživcirao je Montadorovo pokrivanje svoje strane za 3:2...
I ja, ali onda mi je Emi ukazao da je Montador skoro 2 minute na ledu bez izmjene i nije čudo da je jedva disao i klizao ko na građanstvu....
Bezočno sam te slagao! Sad sam pogledao snimku i definitivno nije bio tolko dugo na ledu... Prije PPa bile su ledolete i čistile led znači bila je pauza, prvi par na PPu su bili Švarni i Katić, Montador je bio samo zadnju minutu PPa i onih par sekundi poslije dok nam nisu zabili... Lik uopće nije pazio ima li koga iza leđa i klizao je potpuno nesvjesan situacije lagano natrag... Mentalna blokada :(

Offline bish

• All star
Kažu znalci koji su samnom gledali hokej, al nigdje ne igraju. Al dost su uz ogradu da je sudac trebao prekinut tekmu odma, zbog pogotka u vugla.

nakon tog je kazna eventualno neispravna oprema jer kad golman nema kacigu odmah se prekida igra a ne čeka se uopće.

Kazna za zadržavanje igre za to je neprimjerena.

al neznam ja nikaj
Citat: \"brm\"
Ja znam da ja ponekad ne znam

Sve je napisano.

Offline Playa

• Registred player
  • All star
Mondator mi sve bolje i bolje igra, ali stvarno nekad ode u "Off mode". Nažalost to nas košta gola.
Problem je kaj ne znaš kad će otići u Off mode.
"always outnumbered, never outgunned"

Offline Vic Vega

• Registred player
  • Druga postava
Kažu znalci koji su samnom gledali hokej, al nigdje ne igraju. Al dost su uz ogradu da je sudac trebao prekinut tekmu odma, zbog pogotka u vugla.

nakon tog je kazna eventualno neispravna oprema jer kad golman nema kacigu odmah se prekida igra a ne čeka se uopće.

Kazna za zadržavanje igre za to je neprimjerena.

al neznam ja nikaj
Kazna je za skidanje/popravak opreme tokom igre.
Bears are giant, marauding, godless killing machines.