Autor Tema: 28.09.2013., Medveščak Zagreb - Barys Astana - službeni topic  (Posjeta: 29789 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline IanZG

• Četvrta postava
  • *
Odg: 28.09.2013., Medveščak Zagreb - Barys Astana - službeni topic
« Odgovori #180 u: 29. Rujna, 2013, 15:18:15 »
Jel netko zna gdje mogu pogledat highlightse naših tekmi, ali s ruskim komentatorom?

http://www.khl.hr/hr/medvescak/video-reakcije-i-najbolji-trenuci-s-dvoboja-medvjeda-i-leoparda

Baci pogled na dno ovog članka, imaju nekakvi highlightsi s čini mi se njihovim komentatorom...

Offline TJforever

• Registred player
  • All star
« Odgovori #181 u: 29. Rujna, 2013, 15:27:15 »
Mićo nakon Walkerovog gola....Gooooooool.....Walker, Johnnie Walker.... ::)
Istovremeno Fosna uzvikuje Luke Skywalker...

ma to je mićo taj čas skužio gdje je sakrio johnnyja  ::)
sinje more, svijetu reci, da svoj narod Hrvat...ljubi?

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #182 u: 29. Rujna, 2013, 17:51:52 »
Kakve veze ima kakve kamere(reportažna kola) ima HRT, odnosno kaj SK uopče nema reportažna kola, sa samim prijenosom. U Hrvatskoj postoje dvoja HD reportažna kola jedna ima CROATEL, a druga Požar. Kako je CROATEL trenutno zauzet sa nogometom sve prijenose hokeja iz DS-a je radil Požar i njegova ekipa kako za SK tako i za HRT. Tako je bilo u prvoj seriji domaćih utakmica, a za jučerašnju utakmicu bum se raspital ko je točno radio prijenos. Utakmica je išla u 16:9 formatu, jer HTV od prije dva tjedna sve kaj može emitirati u 16:9 formatu tako i emitira.
da sad baš išao opet pogledat imaš pravo je 16:9. al činjenica je da je na dejli apdejt slika odrezana.

Ne samo daily nego i cijela tekma na KHL TV je bila 4:3 bez HD opcije...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #183 u: 29. Rujna, 2013, 17:53:26 »
Fantasticna tekma. Stvarno se kockice slazu i izgledamo sve bolje. Naravno liga dugo traje i bit ce tu i pobjeda i poraza ali dok god nasi ovako grizu, ja sretan.
Walker ;) . Krene tekma i ja pratim njega vise nego tekmu. Prva 4 dodira sa pakom i sva 4 izgubi ili krivo doda i onda zabije gol. Veli mi kolega da sam sad naje..l na forumu. Ma dao Bog da jos 20 puta bude tak.
I veliki pozdrav prijateljima iz Kazahstana koji su si dali truda i pronasli nas forum. Grad vam stvarno izgleda fantasticno. Kad su se djelili resursi mi smo dobili sunce i more, ali bas da smo dobili i naftu i to bi vec neko zasral.

Sve u svemu pravi praznik za oci i usi i vrhunska tekma.

Zig zag

Ne znam da li si skužil kak je sinoć dobil novi -1 kod Kazačkog prvog gola? Loše odrađena izmjena, da li je French vikal krivo ili je ekipa sa leda otišla neplanirano ali Walker i njegovi nisu stigli na vrijeme uklizat i postavit obranu... +/- je fakat jako često nepravedan :(
« Zadnja izmjena: 29. Rujna, 2013, 18:07:00 od EmiTepo »

Offline D.M.M

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #184 u: 29. Rujna, 2013, 19:08:46 »
Kakve veze ima kakve kamere(reportažna kola) ima HRT, odnosno kaj SK uopče nema reportažna kola, sa samim prijenosom. U Hrvatskoj postoje dvoja HD reportažna kola jedna ima CROATEL, a druga Požar. Kako je CROATEL trenutno zauzet sa nogometom sve prijenose hokeja iz DS-a je radil Požar i njegova ekipa kako za SK tako i za HRT. Tako je bilo u prvoj seriji domaćih utakmica, a za jučerašnju utakmicu bum se raspital ko je točno radio prijenos. Utakmica je išla u 16:9 formatu, jer HTV od prije dva tjedna sve kaj može emitirati u 16:9 formatu tako i emitira.
da sad baš išao opet pogledat imaš pravo je 16:9. al činjenica je da je na dejli apdejt slika odrezana.

Ne samo daily nego i cijela tekma na KHL TV je bila 4:3 bez HD opcije...
Ovaj put HD-a nije ni bilo.

Offline lemon

• Treća postava
  • **
« Odgovori #185 u: 29. Rujna, 2013, 19:46:26 »
Čista uživancija je taj KHL i suđenje do sada <smajlisapivom>

Kad si me već špotao da ne pišem... :) Moram se osvrnuti na ovo jer sam stvarno oduševljena kako suci vode utakmice. Nema rezanja igre svake minute kao u EBELu. Leti se sto na sat i igra se čvrsto, suci su fer i vrhusnki oxrade svoj posao. Ma sve skupa mi je gušt, kakav hokej! Wow! Ovdje je svaki gol pobjeda za mene, ali stvarno... Uopće ne očekujem ništa više osim da se trude kao lavovi i da igraju uvijek sa srcem makar disali na škrge. Meni dovoljno, a sve ostalo je samo bonus. Znam da to onima koji promatraju hokej kroz statistiku neće biti dosta pa će se naći pametnjakovića koji bi terali Walkera i koji očekuju da razvaljujemo sve redom i zabijemo svaki PP, ali neka ih... Svakoj budali svoje veselje. Mene veseli ova igra, uživam u svakoj minuti.

Offline bish

• All star
« Odgovori #186 u: 29. Rujna, 2013, 19:59:47 »
ono kaj meni se cini da ne sude dosta interferencea. mozda sam krivo kroz očalje EBEL-a taj prekršaj vidio, ali eto..
Citat: \"brm\"
Ja znam da ja ponekad ne znam

Sve je napisano.

Offline alfi

• Četvrta postava
  • *
  • ZIG-ZAG
« Odgovori #187 u: 29. Rujna, 2013, 20:46:20 »

Jučerašnji prijenos je radio HRT solo sa svojim reportažnim digitalnim ali ne i hd kolima .Znam jer ja radio tamo
Pozdrav

Sent from my PMP5570C using Tapatalk 2

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #188 u: 29. Rujna, 2013, 20:49:07 »
ono kaj meni se cini da ne sude dosta interferencea. mozda sam krivo kroz očalje EBEL-a taj prekršaj vidio, ali eto..

Po meni ne i mislim da bi stvarni kriterij za ometanje trebao biti ometanje protivnika koji nije u posjedu pločice i to je sve. Mislim da su lani i u NHLu malo pretjerali sa promjenom kriterija i imali su previše tog tipa isključenja. Zapravo kao i kod svih prekršaja mislim da je najvažniji kriterij za suđenje isključenja da li je protivnik sprečen u zabijanju gola ili mu je oduzet posjed nad pakom na nedozvoljen način ili ga se spriječilo da dođe u posjed. EBEL suci su mahali ometanje kad god su digli ruku a nisu ni sami znali zašto točno :) Najveći pomak naprijed u odnosu na EBEL je recimo brzina reakcije suca. Pratim na tribini kad ekipa vikne Heeeeeej! u pravilu sudac je već dignuo ruku, za razliku od EBELa gdje se redovito prvo čuo protest tribina a onda bi išla ruka u zrak. Ako sudac ima brzu reakciju ja prihvaćam da je vidio to što je sudio i nemam zamjerki, Dobro suđenje definitvno olakšava uživanje u gledanju tekme :)

Offline GajniceBear

• Glavni trener
  • All star
« Odgovori #189 u: 29. Rujna, 2013, 21:08:18 »
ja se još uvijek trazam na neke startove koji su prijašnjih sezona automatski bili 2 min, a onda opet skužim da je ovo KHL... :)

Offline Lynx_Lynx

• Druga postava
« Odgovori #190 u: 29. Rujna, 2013, 21:21:09 »
Kada se samo sjetim EBEL-a... nisam ni kročio na Trg Krešimira Ćosića, a već sam bio nabrijan znajući da će suci uništiti tekmu sa svojim diletantskim i pristranim suđenjem. Sa igrom kakvu su dečki jučer prezentirali suci bi nas u EBEL-u izmasakrirali. Sada sam drugi čovjek. Uživam u tekmama, nema više "divljanja" na tribini i psovanja sucima sve po spisku, iako se tu i tamo i ja kao GajniceBear kod nekih situacija na trenutak "smrznem od straha"... Trajat će to još neko vrijeme...
"Biologically, I'm 10. Chronologically, I'm 33. In hockey years, I'm 66." - Mark Messier

Offline bish

• All star
« Odgovori #191 u: 29. Rujna, 2013, 21:30:52 »
mene nikad nije mucilo to. znao sam da nebrem utjecat na suđenje. ne razumijem zašto bi se netko nervirao oko toga
Citat: \"brm\"
Ja znam da ja ponekad ne znam

Sve je napisano.

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
« Odgovori #192 u: 29. Rujna, 2013, 21:32:54 »
Tocno to! Kolko god mi je bilo drago igrat protiv KACa, uvijek sam gledal ko sudi i unaprijed se pokusaval smirit da se ne sekiram zbog onog kaj slijedi. Samo zbog sudaca se isplatilo uci u KHL!
A onda igra, brzina i snaga.  I ja se jos trzam na svaki jaci start; to je valjda hokejski PTSP...

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Those who came before me lived through their vocations
from the past until completion, they'll turn away no more

charlie

• Gost
« Odgovori #193 u: 29. Rujna, 2013, 21:52:30 »
Iskreno danas mi je bilo drago kad sam vidio na slovensom forumu podrsku medvescaku ipak smo mi neko vrijem igrali u njihovim ligama. Htio  bi sigurno neke od njih vidjeti medju publikom ovdje ( shaqa roxa pa nadalje) za njih cu uvijek navijati na vecim takmicenjima ako nema Hrvatske . Lijepa himna jesenica
andariell - HK Jesenice

Offline TJforever

• Registred player
  • All star
« Odgovori #194 u: 29. Rujna, 2013, 22:32:36 »

Jučerašnji prijenos je radio HRT solo sa svojim reportažnim digitalnim ali ne i hd kolima .Znam jer ja radio tamo
Pozdrav

kad HRT planira nabavit vlastita HD reportažna kola?
Kada se samo sjetim EBEL-a... nisam ni kročio na Trg Krešimira Ćosića, a već sam bio nabrijan znajući da će suci uništiti tekmu sa svojim diletantskim i pristranim suđenjem. Sa igrom kakvu su dečki jučer prezentirali suci bi nas u EBEL-u izmasakrirali. Sada sam drugi čovjek. Uživam u tekmama, nema više "divljanja" na tribini i psovanja sucima sve po spisku, iako se tu i tamo i ja kao GajniceBear kod nekih situacija na trenutak "smrznem od straha"... Trajat će to još neko vrijeme...
još jedna stvar je veliki skok naprijed, meni osobno bitnija za ligaški dio natjecanja. u pravilu svaka ekipa u KHL dolazi u ledenu dobiti tekmu, a ne odigrati tek toliko. a to su neke EBEL ekipe činile, igrale s pola gasa, pa je pobjeda protiv njih bila meni kisela okusa. ovdje, zasad, zajebancije nema, moguće je jedino da nekoliko najjačih ekipa ne mora igrati na svakoj tekmi punim gasom jer im ne treba, ali sigurno neće doć popljugati jer im se ne da igrat s punim gasom
« Zadnja izmjena: 29. Rujna, 2013, 22:39:46 od TJforever »
sinje more, svijetu reci, da svoj narod Hrvat...ljubi?