Autor Tema: 28.10.2013. KHL Medveščak vs Amur - službeni topic  (Posjeta: 12079 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline NJDevils

• Registred player
  • All star
Odg: 28.10.2013. KHL Medveščak vs Amur - službeni topic
« Odgovori #45 u: 28. Listopada, 2013, 23:46:57 »
Mislim da je negdje pisalo da oni doma imaju led blizak našem po dimenzijama, tako da bi to objasnilo neke stvari.
Tekma čist solidna. Nitko se nije ni strgao niti potrošio. A tri boda su tu.

Idemo dalje za iste pare ;D
"You're next!" - Scott Stevens

Offline IanZG

• Četvrta postava
  • *
« Odgovori #46 u: 28. Listopada, 2013, 23:54:48 »
Katastrofa od tekme,koma od atmosfere i 100 -ak slovenaca koji su dosli vidjet kak bu Muršak zabil Medveščaku >:(
Možda neki drugi put "kranjci" :D!!!!!
Ispred nas i oko nas je sjedilo 20ak slovenaca i zdusno je navijalo s nama za medvede, i oni u Mursakovim dresovima i oni bez njih.. Svaka cast!

Apropos doubleshiftanja, danas se vidlo na kojoj poziciji nam fali igraca - i #17 i #19 su doubleshiftali u cetvrtoj...

Mislim da je i #22 doubleshiftao u četvrtoj uz #17 i #19, to puno govori o važnosti Kanea u momčadi...

Što se utakmice tiče, na trenutke smo izgledali užasno dekoncentrirano, ali srećom bodovi su tu. Barry je fenomenalan golman, ali u svakoj trećini se barem 5-6 puta ozbiljno igra s mojim živcima :)

Offline Pršljen

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #47 u: 28. Listopada, 2013, 23:57:51 »
Mislim da je negdje pisalo da oni doma imaju led blizak našem po dimenzijama, tako da bi to objasnilo neke stvari.

Zamijenio si ih s Admiralom. Amurov led u Habarovsku je čak i duži nego inače tj. ima 61x30 metara. Mislim da Amurovoj obrani odgovara manji led jer su vrlo spori, mislim da su jedina momčad koju je Avangard ove sezone natklizao. Danas su igrali vrlo organizirano i odmah su imali aktivan rezultat, ali najveća boljka im je neefikasan napad. Njihova treća i četvrta linija su među najneopasnijim u ligi, bar od onoga što sam ja gledao.

Offline GajniceBear

• Glavni trener
  • All star
« Odgovori #48 u: 29. Listopada, 2013, 00:13:02 »
#17 i #22 su vrijedni svakog centa kojim ih se plaća... fenomenalni igrači. jedan od njih dvojice, ili obojica, preuzimaju Dedin status i karizmu...

Offline Sakic scores

• Registred player
  • All star
  • H in hockey stands for Hitting...
« Odgovori #49 u: 29. Listopada, 2013, 00:14:12 »
@DP- odličan opis za Brusta, a on zna bit malo off ak ne centrira dobro kacigu pri intonaciji himne:)
Keptn je fino podemonio na kraju i usput počastio lika s " You pucking fussy"..
Iznad polja pakova....

Offline GajniceBear

• Glavni trener
  • All star
« Odgovori #50 u: 29. Listopada, 2013, 00:17:20 »
fakat danas Barry nije bio 100% tranu... zbog njegovih finti smo mogli laganini popiti barem 2 gola. morti ima kakvih dalmatinskih korijena, pa ga ebe ova južina... :D
dati mu malo slobodno, pa nek Dex preuzme palicu... ionak čeka ko zapeta puška...

Offline pero

• Druga postava
« Odgovori #51 u: 29. Listopada, 2013, 01:20:42 »
@DP- odličan opis za Brusta, a on zna bit malo off ak ne centrira dobro kacigu pri intonaciji himne:)
:)
Uvijek njega gledam kad je himna...tip je frik..uvijek isti film u glavi...malo mu je himna kratka, pa on ostane jos malo.
A kaciga...da, mozda je ona kriva.
Dobro kaze Gajnice Medved...malo nam je danas mucio svojim igrarijama, sreca da ih nisu iskoristili.
S druge strane, imao je i i pregrst dobrih poteza.

Offline NJDevils

• Registred player
  • All star
« Odgovori #52 u: 29. Listopada, 2013, 01:21:26 »
Keptn je fino podemonio na kraju i usput počastio lika s " You pucking fussy"..
Ma lako za to ... Pa zar nitko nije vidio šta mu je Čiča pokazao :D :D Mi smo skoro svi popadali s tribine :D
Ko onomad Kovy onom nesretniku Averyju, pa se poslije vadio da je to bilo ""Zipp it" :D :D :D

Čiča skalpira po Ledenoj  :-* :-*
"You're next!" - Scott Stevens

Offline Wild E Coyote

• Registred player
  • All star
« Odgovori #53 u: 29. Listopada, 2013, 06:37:46 »
Vidjeh! Slobodni prijevod: pustit ću ti krv ko pijetlu idući put na ledu!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Those who came before me lived through their vocations
from the past until completion, they'll turn away no more

Offline fico20doasa

• Prva postava
« Odgovori #54 u: 29. Listopada, 2013, 09:18:33 »
Sve čestitke dečkima. Nije to bilo nimalo lako. Puno rada i truda, nad glavom mač serije od 5 nes(p)retnih poraza, i kad napokon na žgance utrpaš gol, onda se desi da golman pusti muhu. Baš zato jer igra i nije bila na najvišem nivou (dosta nervoze i grešaka), ova je pobjeda izuzetno, izuzetno važna. Nadajmo se da će u srijedu biti lakše, i da će se malo otvoriti u napadu. Nakon onog čudnog poraza u Moskvi, jedini koji je zabio je Murrley (a on u Moskvi nije igrao). Vrijeme je da počne (opet) ulaziti.

Jedno pitanje. Svi ste primjetili da je #17 dablšihtao (sam trećinu i pol, a kad više nije mogao, updali su i #19 i #22). Mene zanima ima li neki razlog (u pravilima, bodovanju...) zbog kojeg smo jučer igrali sa samo 18 klizača, ili je naprosto French odlučio da je utakmica previše važna. Nekako ne mogu vjerovati da su svi osim kažnjenog Kanea ozlijeđeni.   
... hebala vas Arena...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #55 u: 29. Listopada, 2013, 09:22:32 »

Jedno pitanje. Svi ste primjetili da je #17 dablšihtao (sam trećinu i pol, a kad više nije mogao, updali su i #19 i #22). Mene zanima ima li neki razlog (u pravilima, bodovanju...) zbog kojeg smo jučer igrali sa samo 18 klizača, ili je naprosto French odlučio da je utakmica previše važna. Nekako ne mogu vjerovati da su svi osim kažnjenog Kanea ozlijeđeni.   

Htio je osvojiti sve bulije a kad nema Kanea onda nam nedostaje centara koji bi mogli uskočiti i biti na barem 50% osvojenih...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #56 u: 29. Listopada, 2013, 09:24:02 »
fakat danas Barry nije bio 100% tranu... zbog njegovih finti smo mogli laganini popiti barem 2 gola. morti ima kakvih dalmatinskih korijena, pa ga ebe ova južina... :D
dati mu malo slobodno, pa nek Dex preuzme palicu... ionak čeka ko zapeta puška...

Da ne izlazi sa gola i ne igra trećeg beka onda nam nebi ni bio prvi izbor za golmana. Ti njegovi izleti strašno puno znače za ekipu jer barem jedno tri četri puta on pokupi pak koji bi išao u posjed protivniku...

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #57 u: 29. Listopada, 2013, 09:37:05 »
Iz kola u kolo ostajem zadivljen sa igrom naše treće linije, kada su kompletni onda je privilegija biti na tribini i gledati kako to rade Walker-Murray-Bjorkstrand. Murray je tu glavni i odgovorni ali dječaci ga prate u stopu i kompletiraju jednu nevjerojatno dobru checking lajnu <pljesak><pivce>
I još nešto u što ni sam nisam do kraja siguran ali jučer sam primjetio, Jessiman zapravo jako puno znači za igru četvrte lajne i bez njega oni izgledaju puno bezopasnije, privilegija je imati takvu zvjerku u četvrtoj lajni <jošjedanpljesak>
Jako kvalitetna predstava jučer u Ledenoj, prava prvenstvena tekmica :)

Offline fico20doasa

• Prva postava
« Odgovori #58 u: 29. Listopada, 2013, 09:43:57 »
Htio je osvojiti sve bulije a kad nema Kanea onda nam nedostaje centara koji bi mogli uskočiti i biti na barem 50% osvojenih...
Da, bome to smo sinoć i napravili. :-)))))))
... hebala vas Arena...

Offline Oggy

• Registred player
  • Četvrta postava
  • *
« Odgovori #59 u: 29. Listopada, 2013, 10:23:19 »
Ne znam jesam li ja to samo "osjetio", ali Amurovci su prema Glumcu išli posebno žestoko. Čovjek je u par navrata pobrao par naleta samo tako i stoički ih izdržao...valjda malo vendete radi zadnje tekme sa gostovanja?