Autor Tema: 30.10.2013. KHL Medveščak vs Admiral (17,30h) - službeni topic  (Posjeta: 19031 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bish

• All star
Odg: 30.10.2013. KHL Medveščak vs Admiral (17,30h) - službeni topic
« Odgovori #120 u: 31. Listopada, 2013, 02:03:27 »
Dobra tekma, pepsi je ok, al popodne mi piva nakon pljeskavice nije sjela.
Citat: \"brm\"
Ja znam da ja ponekad ne znam

Sve je napisano.

Offline maraskinko

• Prva postava
« Odgovori #121 u: 31. Listopada, 2013, 07:30:44 »
Utakmica se igra tri trećine, a moj dojam je da smo prve dvije odigrali vrlo dobro. Više sam očekivao od gostiju koji su se probudili tek u trećoj. To mogu u prvom redu zahvaliti nama. Brust im je dosta pomogao no mislim da je cijela momčad u treću ušla prelagano i sa razmišljanjem lako ćemo treću privesti kraju. Već je ovdje spomenuto i doziranje, ali ako ga je i bilo nije bilo dovoljno dobro dozirano. Kada su se donekle probudili na semaforu je već bilo 2:2. Protivnici dobili krila i trebalo nam se dosta pomučiti i barem doći do kaznenih udaraca. Moglo je proći i gore pa moramo biti zadovoljni. U petak zadnje snage potrošiti na pobjedu, a onda na zasluženi odmor.

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #122 u: 31. Listopada, 2013, 09:06:13 »
S obzirom da se provlači ovo oko parkinga osjećam da nisam off-topic ako pomognem pučanstvu... Dva sata odnosno dvije poruke nisu maksimum. Platiti se može i tri sata i to se može napraviti sve odjednom poruka za porukom odmah ne mora se čekati da istekne prethodni...

Tekma je bila lošija od one protiv Amura, Admiral je bio iznenađujuće loš prve dvije trećine, šteta da su se u trećoj digli i oteli nam treći bod. Drago mi je da je Jessimanu lijepo zabio, a super je i da je napokon druga PP postava kliknula i zabila lepi gol. Disciplina je bila slaba i to ne samo kod Brusta nego i kod ostatka ekipe, imao sam osjećaj da iz nekog razloga žele poniziti Admiral, kao da su osjetili da su puno bolji pa su im to na nos htjeli nabit a nabili su sami sebi gubitkom trećeg boda. Čiča igra sve više kao kapetan a manje kao prvi strijelac, jučer više išao na tijelo nego na gol ali i trebalo je tako jer je ostatak ekipe bio premalo čvrst u nekim dijelovima, zato pljesak za kapetana.

Offline fico20doasa

• Prva postava
« Odgovori #123 u: 31. Listopada, 2013, 09:51:05 »
Sinoč sam nakon povratka iz ledene još jednom odgledao snimku, i moram još nešto napisati. Namjerno post pišem nakon prospavane noći, nadam se mrvicu hladniji, jer ono kaj je moglo izači s moje tipkovnice jučer, nije (čak) ni za ovaj forum. Radi se naravno o HRT-u. Dakle,  program toliko nesuvisao, neosmišljen i neprofesionalan kao što je jučerašnji prenos već dugo, dugo nisam gledao. Razumijem ja da je južina, da sportska redakcija nije hokejaški potkovana, i da je griješiti ljudski, ali ono sinoč... majko mila.
Tlak mi je digao već uvodni razgovor fokusiran na utakmicu s Dinamom u Moskvi (sa očitom nakanom da se progura neka teza kako nas zločesti Rusi okradaju), a onda je krenulo sa zla na gore, i tako sve do samog kraja prenosa. Hrpe netočnih informacija, krivi titlovi sa imenima sugovornika i nesuvisla pitanja na koja siroti sugovornici ne znaju kaj bi odgovorili (Kosta mi je bil najbolji, činilo mi se da bu se u jednom trenu samo okrenul, rekel ovom "koji si ti idiot", i otišel). Vrhunac neprofesionalnosti je bio simultani prijevod. Naprosto je nemoguće pobrojati sve gafove koje je "prevoditeljica" izbacila iz sebe. Zaboga miloga, kako je moguće da takav prijevod obavlja osoba koja evidentno nikada ranije nije bila niti na jednoj utakmici hokeja (a upitno je da li je ikada prisustvola bilo kakvoj sportskoj priredbi). U sav taj kaos se i dinamički duo (Mićo-Ljubić) potpuno uklopio. Osobno, pomalo simpatiziram njihove pokušaje duhovitosti, ali ono jučer je bilo doista jadno. A komentar poništenog gola je bila kap koja je potpuno prelila čašu. Sramotno je da ljudi koji su imali kakvu takvu igračku karijeru ne znaju (ili ne žele) prepoznati ovako čistu situaciju. Kvalitetu slike ne želim uopće komentirati (u stvari, kada je hokej u pitanju, HRT nas je na to navikao).
Sve u svemu, prijenos ove utakmice je nešto NAJLOŠIJE što sam gledao na HRTu IKADA. Sportska redakcija je dugi niz godina bila perjanica ove televizijske kuće, (i po meni je još uvijek kvalitetnija od mnogih drugih dijelova), ali ovaj je prijenos  jedna totalna katstrofa. Trebalo bi ga pokazivati budućim naraštajima televizijskih djelatnika kao primjer svega onoga što ne valja.   
... hebala vas Arena...

Offline TJforever

• Registred player
  • All star
« Odgovori #124 u: 31. Listopada, 2013, 10:14:16 »
Utakmica se igra tri trećine, a moj dojam je da smo prve dvije odigrali vrlo dobro. Više sam očekivao od gostiju koji su se probudili tek u trećoj. To mogu u prvom redu zahvaliti nama. Brust im je dosta pomogao no mislim da je cijela momčad u treću ušla prelagano i sa razmišljanjem lako ćemo treću privesti kraju. Već je ovdje spomenuto i doziranje, ali ako ga je i bilo nije bilo dovoljno dobro dozirano. Kada su se donekle probudili na semaforu je već bilo 2:2. Protivnici dobili krila i trebalo nam se dosta pomučiti i barem doći do kaznenih udaraca. Moglo je proći i gore pa moramo biti zadovoljni. U petak zadnje snage potrošiti na pobjedu, a onda na zasluženi odmor.

meni se činilo da imaju dosta dobar PP, nije da nisu prijetili i prije. gol je visio već prije, a vrč ide na vodu dok se ne razbije. nije da brust nije odmogao, onaj treći faul mu je bio mora se priznat posebno idiotski, ako se već dal navleči na prethodna dva. problem je što si je nakon ove tekme zakapario puuuno provociranja u budućnosti

dobro bi nam došla još jedna pobjedica, štoviše, čak nam je i nužna, za samopouzdanje i za mir pred gostovanja
sinje more, svijetu reci, da svoj narod Hrvat...ljubi?

Offline TJforever

• Registred player
  • All star
« Odgovori #125 u: 31. Listopada, 2013, 10:22:45 »
Tekma je bila lošija od one protiv Amura, Admiral je bio iznenađujuće loš prve dvije trećine, šteta da su se u trećoj digli i oteli nam treći bod.

sad se postavlja pitanje, jel admiral bio lošiji zato što smo mi bili bolji nego protiv amura? admiral je bitno potentnija ekipa od amura. amur je spor i naši su s manje potrošene energije mogli držati amur i šahu. no amur je imao drugačiju strategiju, stisnuli su se, skupili i branili sistematski, stručno i odgovorno. ali amur nije kriv za neke naše nepovezanosti, mi smo bili lošiji zbog nas. a i igrači nisu uložili istu energiju, da jesu vjerojatno bi to bila laganica tekma. također, protiv amura smo napravili puno više kikseva u obrani, makar je admiral igrao agresivnije. sve u svemu smatram da je admiral igrao nešto otvorenije i da je davao više šanse, ali i bio ukupno opasniji po naš gol. amur je bio opasniji po naš gol isključivo radi naše obrane koja baš nije funkcionirala

tak da mislim da admiral nije bio bolji jer im medveščak nije dao da budu bolji - sve do zadnje trećine, kad su se otvorili još malo, i prošlo im je (trebalo smo to kazniti golom, ali nismo...). za mene je čitava tekma bila daleko više ispunjavajuća tekma nego ona protiv amura
« Zadnja izmjena: 31. Listopada, 2013, 10:32:17 od TJforever »

Offline Trol

• Registred player
  • Treća postava
  • **
« Odgovori #126 u: 31. Listopada, 2013, 10:36:00 »
Meni se iznimno sviđa sportski fenomen dobivanja utakmica kad ne igraš baš najbolje. On ukazuje na potencijal, samopouzdanje i dobar proces upravljanja formom momčadi tijekom godine. Nitko na svijetu ne može biti u formi 7-8 mjeseci, ali je bitno da dobiva i kad igra loše ili lošije. Čini mi se da inače ovdje na forumu previše sjecirate pojedine utakmice i detalje, a ne gledate dovoljno širu sliku, a to je sezona. Najbitnije je biti u ful formi zadnjih 10 utakmica kad će se odlučivati tko će u PO, a do tada je nužno držati se "pelotona" tj. ne zaostati prije finalnog sprinta. Samo su dvije momčadi u našoj konferenciji sigurne za PO, svi ostali će biti odlučeni u posljednje 2-3 utakmice.

Trippin

• Gost
« Odgovori #127 u: 31. Listopada, 2013, 10:40:03 »

Tekma je bila lošija od one protiv Amura,

Ovo jednostavno nije točno  :)  Ono je jedino bodovno bila bolja tekma, shvaćam ako si na to mislio, onda se slažem, u ostalim aspektima bih rekao da je ova ipak bila bolja . Da ne spominjem odličan PK i 48 SOG...
Opet s druge strane, uvijek se igra onoliko kolko ti protivnik dopusti..

Offline D.M.M

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #128 u: 31. Listopada, 2013, 10:54:52 »
Sinoč sam nakon povratka iz ledene još jednom odgledao snimku, i moram još nešto napisati. Namjerno post pišem nakon prospavane noći, nadam se mrvicu hladniji, jer ono kaj je moglo izači s moje tipkovnice jučer, nije (čak) ni za ovaj forum. Radi se naravno o HRT-u. Dakle,  program toliko nesuvisao, neosmišljen i neprofesionalan kao što je jučerašnji prenos već dugo, dugo nisam gledao. Razumijem ja da je južina, da sportska redakcija nije hokejaški potkovana, i da je griješiti ljudski, ali ono sinoč... majko mila.
Tlak mi je digao već uvodni razgovor fokusiran na utakmicu s Dinamom u Moskvi (sa očitom nakanom da se progura neka teza kako nas zločesti Rusi okradaju), a onda je krenulo sa zla na gore, i tako sve do samog kraja prenosa. Hrpe netočnih informacija, krivi titlovi sa imenima sugovornika i nesuvisla pitanja na koja siroti sugovornici ne znaju kaj bi odgovorili (Kosta mi je bil najbolji, činilo mi se da bu se u jednom trenu samo okrenul, rekel ovom "koji si ti idiot", i otišel). Vrhunac neprofesionalnosti je bio simultani prijevod. Naprosto je nemoguće pobrojati sve gafove koje je "prevoditeljica" izbacila iz sebe. Zaboga miloga, kako je moguće da takav prijevod obavlja osoba koja evidentno nikada ranije nije bila niti na jednoj utakmici hokeja (a upitno je da li je ikada prisustvola bilo kakvoj sportskoj priredbi). U sav taj kaos se i dinamički duo (Mićo-Ljubić) potpuno uklopio. Osobno, pomalo simpatiziram njihove pokušaje duhovitosti, ali ono jučer je bilo doista jadno. A komentar poništenog gola je bila kap koja je potpuno prelila čašu. Sramotno je da ljudi koji su imali kakvu takvu igračku karijeru ne znaju (ili ne žele) prepoznati ovako čistu situaciju. Kvalitetu slike ne želim uopće komentirati (u stvari, kada je hokej u pitanju, HRT nas je na to navikao).
Sve u svemu, prijenos ove utakmice je nešto NAJLOŠIJE što sam gledao na HRTu IKADA. Sportska redakcija je dugi niz godina bila perjanica ove televizijske kuće, (i po meni je još uvijek kvalitetnija od mnogih drugih dijelova), ali ovaj je prijenos  jedna totalna katstrofa. Trebalo bi ga pokazivati budućim naraštajima televizijskih djelatnika kao primjer svega onoga što ne valja.   
Svi koji imaju bilo kakve primjedbe na HRT trebali bi pisati na ovu adresu.  sluzba.gledatelja@hrt.hr
Pišite što više pa bu se možda nekaj i promijenilo.
« Zadnja izmjena: 31. Listopada, 2013, 10:56:23 od D.M.M »

Offline EmiTepo

• Registred player
  • All star
« Odgovori #129 u: 31. Listopada, 2013, 10:56:58 »

Tekma je bila lošija od one protiv Amura,

Ovo jednostavno nije točno  :)  Ono je jedino bodovno bila bolja tekma, shvaćam ako si na to mislio, onda se slažem, u ostalim aspektima bih rekao da je ova ipak bila bolja . Da ne spominjem odličan PK i 48 SOG...
Opet s druge strane, uvijek se igra onoliko kolko ti protivnik dopusti..
Tekma je bila lošija od one protiv Amura, Admiral je bio iznenađujuće loš prve dvije trećine, šteta da su se u trećoj digli i oteli nam treći bod. ... Disciplina je bila slaba i to ne samo kod Brusta nego i kod ostatka ekipe, imao sam osjećaj da iz nekog razloga žele poniziti Admiral, kao da su osjetili da su puno bolji pa su im to na nos htjeli nabit a nabili su sami sebi gubitkom trećeg boda.

Molio bih kad se citira da se ne uzima samo dio napisanog jer sve je u kontekstu :) Protiv Amura se igralo kako treba sa punom pažnjom u obrani i bez pretjeranih rizika prema napred, protiv Admirala su pretjerano ofanzivno igrali i iako bez Fostera imali previše problema otraga... P.S. pogledajte izjave našeg trenera s kojom od zadnje dve tekme je bil zadovoljan a s kojom ne :)

Offline santana

• Prva postava
« Odgovori #130 u: 31. Listopada, 2013, 11:00:29 »
ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla. ono ispravljali bi krive drine, smeta im ustanite purgeri, smeta im kaj se vice ovo, a ne ono...hrvati su stvarno jedan divan narod.

kazalisna publiko je valjda oduvijek bio 'poziv' ostatku dvorane da navija, i kaj sad kaj su pred kraj utakmice vikali im to...atmosfera je bila drek i da nema sektora b, nitko ni nebi navijao u dvorani.

Baš tak...dio publike se stvarno pretvara u klasičnu razmaženu purgersku ekipicu, koja bu se eventualno malo pokrenula ak ćemo trpat ovim jazavcima s kojima igramo 7-8 komada, a ak je neriješeno ili vodimo samo 1-2 nula, postalo je teeeeeeeško navijat...naravno, cijeli kolosplet emocija se najednom probudi, kad ih netko upozori na to sa "kazališna publiko".
Jer je to onda stvaranje negativne atmosfere...valjda je pozitivna atmosfera žvakat hot-dog i šutit dok se ovi dolje ubijaju da osvoje bodove. Naravno, nije teško bit uvrijeđena frajla, pa fućkat kad se to potegne...gospodo kazalištarci, da ste tolko fućkali na bar jednom od PKova, ne bi vam nitko niš rekel.

Svima je lepo bit u dobroj atmosferi, no dosta ljudi je pozabilo da su i sami odgovorni za kreiranje iste.

Offline TJforever

• Registred player
  • All star
« Odgovori #131 u: 31. Listopada, 2013, 11:19:04 »
P.S. pogledajte izjave našeg trenera s kojom od zadnje dve tekme je bil zadovoljan a s kojom ne :)

izjavil je da je bio zadovoljan s prvom trećinom protiv amura. znači da nije bio zadovoljan s ostale dvije. vrlo jednostavno za zaključit. jest, u prvoj trećini protiv amura smo dost dobro pazili, a u ostale dvije smo radili gluposti i davali im otvorene šut situacije, koje je srećom brust pobranio, ili ovi nisu znali puknut kako treba. unatoč nedostatku 'pretjeranih rizika'. bolja ekipa bi nas napunila ko božićnu puricu

Offline kiternas

• Registred player
  • Prva postava
« Odgovori #132 u: 31. Listopada, 2013, 20:38:29 »
Ajmo ovu "groznu" pobjedu zatvorit pa da ovima sutra pokažemo tko smo i kaj smo.